Connect with us
Andreea Marin, lovitură cruntă de la Guvern! A povestit chiar ea ce s-a întâmplat

Vedete

Andreea Marin, lovitură cruntă de la Guvern! A povestit chiar ea ce s-a întâmplat

Vedeta este puternic implicată în campania de ajutorare a celor afectați de noul coronavirus. Andreea Marin a vorbit într-un interviu despre lupta pe care dus-o cu cei din Guvern și lipsa acestora de reacție.

Prin intermediul campaniei în care este implicată, „Prețuiește viața, în lupta cu Coronavirus”, Andreea Marin a reușit să strângă până în acest moment peste jumătate de milion de euro, după cum povestește într-un interviu pentru MrNews.ro Banii au fost folosiți pentru 3 convoaie umanitare ce au ajuns la 12 spitale din țară.

Din păcate, aceasta povestește și despre problemele pe care le-a întâmpinat în demersul ei umanitar. Andreea Marin spune că s-a lovit de o totală lipsă de reacție din partea Guvernului, în principal din partea ministrului de Interne, Marcel Vela și ministrului Sănătății, Victor Costache.

„De la cei doi miniștri cărora le-am trimis scrisoarea deschisă, nu am obținut răspunsurile la cele două întrebări nici azi. Asa că ne-am apucat de treabă fără să mai așteptăm. Între timp, unul dintre ei a demisionat. Comunic însă bine cu Departamentul pentru Situații de Urgență și e important. Mulțumesc oamenilor care înțeleg că, pentru ca noi, societatea civilă, să îi putem ajuta inclusiv pe ei, avem nevoie de răspunsuri rapide și coerente”, a precizat Andreea Marin.

Puteți citi interviul integral al Andreei Marin și afla detalii despre campania de ajutorare pe site-ul MrNews.ro.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top