Andreea Marin: „Nu am vrut să mă căsătoresc a treia oară”

04.12.2016
Andreea Marin: „Nu am vrut să mă căsătoresc a treia oară”

Andreea Marin a anunțat că divorțează de soțul turc pe Facebook. De la momentul în care a făcut anunțul și până astăzi au existat o serie de speculații cu privire la motivele pentru care a ales să fie din nou singură.

În ultimele zile, prezentatoarea de televiziune a apărut în diferite emisiuni pentru a lămuri situația reală din viața ei. Ieri, Andreea a fost invitată la emisiunea radio prezentată de Andreea Esca unde a vorbit despre divorț.

„El a insistat”

Andreea Esca a întrebat-o de ce se căsătorește atât de des, iar Andreea a dezvăluit motivul pentru care s-a măritat a treia oară. „Nu o să se mai întâmple aşa des.

Nu am vrut să mă căsătoresc a treia oară. El a insistat. Până la urmă, am inţeles că l-aş fi rănit pe el, că nu ar fi putut să trăiască aşa, nu mi-am dorit, am acceptat pentru că l-am iubit. Căsătoria nu mai e o miză. La 18 ani, era, dar acum nu”, i-a răspuns Andreea Marin.

„Nu atât de jocuri îmi e dor, mama mi-a lipsit de la 9 ani. Ea s-a pierdut într-un accident tragic şi nu am aflat într-un mod calm, a murit în braţele mele. A fost dur.

Am devenit mare imediat după, m-am maturizat brusc, a fost un şoc. Am devenit responsabilă pentru toţi, tata a fost la pământ, cum e şi firesc. El avea 38 de ani, mama doar 36, a fost o tragedie. Am simţit că eu trebuie să iau pe umerii mei tristeţea celor din jurul meu. Nu ştiu de ce. Am fost mai puternică. Dar există o decontare.

M-am ţinut tare cât am putut de mult, însă undeva la maturitate, lucrurile astea au cunoscut o decontare. Nu mi-am trăit copilăria aşa cum se cuvine. Undeva mai târziu, mi-au lipsit nişte sentimente, undeva a rămas un gol. Asta explică cumva poveştile mele de dragoste de la maturitate.

CITEȘTE ȘI: Andreea Marin, detalii despre divorț: „A fost dragostea mea de la 40 de ani”

Am căutat dragostea pură, necondiţionată. Ar fi prea mult să spun că am căutat dragostea unei mame. Am crezut că se poate găsi dragostea. Tata mi-a dat enorm, dar nu se poate. Am căutat ceva ce nu există, ca femeie. Lucrul ăsta nu l-am putut găsi într-un bărbat. E imposibil”, a mai declarat Andreea Marin.