Connect with us
Andreea Marin și Tuncay Ozturk au scris mesaje pe paginile lor se socializare, care curpind concluzii ale anului 2016.

Vedete

Andreea Marin și Tuncay Ozturk, concluzii la final de an. Ce așteptări au de la 2017

Anul 2016 nu va fi uitat de Andreea Marin și Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după un mariaj de trei ani. Asăzi, 31 decembrie 2016, atât vedeta cât și fostul ei soț au postat pe paginile lor de socializare concluzii despre anul 2016.

Andreea Marin a postat un mesaj simplu la sfârșitul de an.

Fosta „Zână a Surprizelor” a postat o fotografie cu următorul mesaj: „Ceea ce vine este mai bun decât ceea ce a trecut”. Ca descriere a fotografiei, vedeta a scris „Se apropie! Un an mai bun!”.

De cealaltă parte Tuncay Ozturk a scris și el un mesaj. Fostul soț al Andreei Marin are planuri mari în 2017.

„Un an nou, începuturi noi..
Noi proiecte vor fi lansate în 2017. Oportunități de studiu pentru studenți în diferite specializări… Ultime soluții în cazul unor probleme serioase de sănătate din toată lumea… Prima platformă video de întrebare&răspuns de la medicii specialişti din Europa.. şi începând cu Braşov, o să mă vedeți şi prin alte oraşe anul acesta, nu numai în Bucureşti…
Mai multe în curând dar până atunci, „Un An Nou fericit” şi „La mulți ani”.”, a scris fostul soț al Andreei Marin.

Andreea Marin și Tuncay Ozturk, divorțul anului 2016

Andreea Marin a luat prin surprindere pe toată lumea atunci când a anunțat că divorțează. La fel ca atunci când a divorțat de Ștefan Bănică Jr, vedeta a făcut anunțul pe pagina sa de socializare.

Citește și: Divorțurile anului 2016. Ce cupluri celebre și-au spus „Adio!”

”O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viața mea: divorțul. Din respect pentru sentimentele profunde investite în ultimii ani în căsnicia mea, vă rog pe voi, prietenii de aici, dar și pe colegii din mass-media, să înțelegeți că nu doresc să mai fac nicio referire publică cu privire la acest subiect.”, este o parte din mesajul care anunța divorțul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top