Connect with us
Andreea Tonciu, cadou de 80.000 de euro din partea familiei

Vedete

Andreea Tonciu, cadou de 80.000 de euro din partea familiei

Andreea Tonciu este o figură extrem de cunoscută în showbiz-ul românesc. Efervescentă și foarte sinceră, Andreea a intrat ușor la sufletul publicului care o îndrăgește și o susține în toate emisiunile în care participă. Nu a ascuns niciodată faptul că are o situație financiară bună și răspunde permanent până și la întrebările incomode.

Andreea Tonciu, cadou de 80.000 de euro

Andreea Tonciu a dezvăluit recent că a primit cadou o mașină în valoare de peste 80.000 de euro. Vedeta care participă la emisiunea Bravo, ai stil! de pe Kanal D se afișează permanent cu piese vestimentare de zeci de mii de euro și nu ezită să se compare cu celelalte concurente. Recent, Andreea a fost surprinsă în trafic la volanul unui bolid de lux, despre care a spus că l-a primit cadou. Ea a spus că unele dintre colegele ei de platou de la Bravo, ai stil! au mașini care costă cât tenișii pe care îi poartă ea.

Andreea Tonciu, cadou de 80.000 de euro din partea familiei

În legătură cu bolidul de lux, Andreea Tonciu a declarat că l-a primit cadou, din partea familiei. Ea a spus că este obișnuită să primească astfel de cadouri din partea celor dragi ei.

”Am primit-o cadou pentru că eu primesc foarte multe cadouri, foarte scumpe, de la familie, inclusiv de la soțul meu. Este o mașină nouă, care a creat foarte multe intrigi la emisiunea la care am participat. Anumite domnișoare veneau cu mașini de 3.000 de euro, cât valorau tenișii mei din picioare”, a declarat Andreea Tonciu.

Andreea a mai spus că niciodată nu iese din casă fără 100 de milioane. Ca să se facă înțeleasă, vedeta TV a deschis portofelul și a arătat ce se află în el. Bruneta a declarat că cel mai scump accesoriu din garderoba sa este o geantă Hermes de 12.500 de euro.

Andreea Tonciu, cadou de 80.000 de euro din partea familiei

Sinceritatea ei și modul în care tratează tot ce i se întâmplă au făcut-o, de-a lungul timpului, să fie și îndrăgită, dar și detestată de public.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top