Connect with us
Andreea Tonciu refuză să-și lase fiica cu mama ei: "Se teme să nu..."

Vedete

Andreea Tonciu refuză să-și lase fiica cu mama ei: „Se teme să nu…”

Andreea Tonciu a devenit mama unei fetițe superbe în urmă cu aproximativ patru luni. De atunci, fosta asistenta tv își dedică timpul creșterii micuței și nu vrea să rateze niciun moment din evoluția sa. Mai mult, Andreea acceptă cu greu să-și lase fiica în grija mamei sale.

Andreea Tonciu este o mamă grijulie, dar și puțin speriată că micuța va alege să-i spună „mamă” pentru prima dată bunicii și acesta este motivul pentru care nu vrea să o lase prea des în preajma femeii.

„Rebecca e cuminte cum nu s-a mai vazut pe pământ. Eu nu am avut așa copil, e opusul Andreei! Unde o pui acolo stă și nu se plictisește. Abia aștept să termin treaba de peste zi să ajung acasă la cea mică. Sunt topită după ea, viața noastră s-a schimbat în bine de la nașterea ei. E o bucurie de copil, o minune! Plânge rar și când are o nemulțumire reală, nu cere să fie luată în brațe și nici nu se plictisește când e lasata in leganutul ei. Uneori, intra o raca intre mine si Andreea din cauza celei mici. Andreea nu prea mai vrea sa o lase pe Rebecca sa doarma cu mine pentru ca se teme ca va spune „mama” si imi va spune mie! Dar eu tot o iau la mine ca nu mai pot cat de mult o iubesc!”, a declarat mama Andreei, Maria Tonciu, pentru WOWbiz.ro.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu s-au cununat religios pe 4 septembrie. Nașii lor au fost Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Căsătoria religioasă a celor doi a venit la doar două zile de la botezul fetiței lor. Andreea și Daniel și-au unit destinele la biserica Sfânta Fecioară Maria din București, acolo unde și-au botezat și copilul.

Fetița Andreei Tonciu și a lui Daniel Niculescu poartă numele de Rebecca.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top