Connect with us
Andrew Tate s-a certat cu o stundetă de la actorie! ”Dacă nu răspunzi înseamnă că ești...”

Vedete

Andrew Tate s-a certat cu o studentă de la actorie! ”Dacă nu răspunzi înseamnă că ești…”

Andrew Tate, fratele iubitului Biancăi Drăgușanu, se pare că a fost implicat într-un scandal cu o studentă de la actorie. Dar aceata nu este străin de scandaluri, el fiind cunoscut în America de mare scandalagiu.

Andrew Tate, fratele iubitului Biancăi Drăgușanu, a fost implicat într-un scandal cu o studentă la actorie. „Cobra” Tate i-a adresat cuvinte urâte unei studente. Aceasta, la randul ei, l-a jignit si ea pe Andrew Tate.

Dublu campion mondial la kickboxing și fost participant la Big Brother, a reușit să enerveze destule persoane de-a lungul vieții sale. Chiar persoane forte cunoscute! În urma unor păreri postate online, neinspirate ce- drept, dar el totuși a făcut-o!

În 2014, el a jignit femeile care și-au inceput viața sexuală numindu-le „bunuri second hand”. El a ajuns la aceste concluzii misogine în momentul în care o publicație sportivă i-a cerut să-i dea sfaturi unui alt luptator la început de drum.

„Da-i papucii iubitei tale. A umblat cu multi alti barbati inaintea ta, asa ca renunta sa te mai gandesti ca e speciala pentru tine. Pana la urma, de ce sa fii cu o femeie care nu mai e virgina. E folosita, e un bun second-hand”, a declarat Tate. Ulterior, Andrew a comentat spunând  că încerca doar să-l ironizeze pe concurentul său.

În 2017, Tate a mai facut o afirmatie de așa natură, care, din nou, a deranjat. El a scris pe Twitter despre viol și hărțuire sexuală, în contextul fenomenului #metoo.

A supărat o celebritate internațională

Tot anul trecut, Andrew s-a dat cu parerea si despre depresie, provocand reactii inclusiv din partea scriitoarei JK Rowlin  lui Harry Potter.

Andrew a scris pe Twitter că „depresia nu este reala. Daca esti trist, trebuie sa mergi mai departe. Vei fi mereu depresiv daca viata ta este depresiva. Schimb-o.

De cele mai multe ori, depresivii sunt oameni nefericiti care sunt prea lenesi sa incerce sa schimbe ceva”a scris Tate. Autoarea seriei Harry Potter a facut celebra postarea citand-o pe Twitter-ul ei la capitolul „asa nu”:

„Postarea asta o sa va invete multe despre mecanismele de aparare si nimic despre boala mentala care este depresia”, a scris Rowling, care a primit zeci de comentarii la postarea ei

Iar cea mai recentă ceartă a lui a fost chiar cu o studentă de la actorie.

Citește și: Tristan Tate sau noul iubit al Biancăi Drăgușanu. Cu ce se ocupă acesta

”Andrew: OK, daca nu raspunzi inseamna ca esti urata. Pa

Studenta: OK. Pa

Andrew: Esti o c…a proasta!

Studenta: Idiotule.”

”Nu credeam ca are comportament de huligan. Nu stie sa se comporte cu domnisoarele, este un badaran. Cred ca mai are mult de invatat la capitolul bune maniere”, a declarat studenta pentru cancan.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top