Connect with us
Angela Rusu însărcinată cu al treilea copil. Cântăreața de muzică populară are 46 de ani

Vedete

Angela Rusu însărcinată cu al treilea copil. Cântăreața de muzică populară are 46 de ani

Angela Rusu este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Cântăreața de muzică populară are 46 de ani, este sănătoasă și arată superb. Vedeta a făcut anunțul pe canalul ei de YouTube și este extrem de fericită că va fi din nou mamă.

Angela Rusu așteaptă al treilea copil

Vârsta reprezintă doar cifre pentru cântăreața Angela Rusu care arată superb la 46 de ani și, mai mult decât atât, urmează să aducă pe lume cel de-al treilea copil. Cântăreața a făcut marele anunț pe canalul ei de YouTube. Este foarte încântată că va devenit din nou mamă și a ținut să împărtășească tuturor fanilor marea veste.

Interpreta de muzică populară mai are două fete mari. Este vorba despre Rebeca în vârstă de 18 ani și Larisa care are 25 de ani.

Cel de-al treilea copil al familiei va fi tot o fată, după cum a anunțat entuziasmată, Angela Rusu.

„Am rămas însărcinată. Sunt însărcinată în 4 luni jumătate, adică în 18 săptămâni. Mi se pare corect, ok, firesc și normal să aflați de la mine ceea ce se întâmplă cu viața mea. Aceasta e cea mai mare minune pe care o așteptăm de ani de zile!”, a spus Angela Rusu.

Cântăreața a ales deja și un nume pentru fetița pe care urmează să o aducă pe lume. Aceasta s-a gândit la Măriuca, despre care spune că este un nume tradițional care îi place foarte mult. Angela Rusu a dat vestea pe YouTube printr-un vlog care a fost foarte apreciat de fanii ei.

Cu această ocazie, ea a promis că va posta mai des și îi va ține pe fani la curent cu ce i se mai întâmplă.

Cine este Angela Rusu

Debutul oficial al Angelei Rusu în lumea muzicii a avut loc pe 7 martie 2000. A fost angajată a Ansamblului Dor Transilvan din Bistrița (2001-2003). De-a lungul carierei sale, Angela Rusu a lansat mai multe albume (Nu ține dragostea ascunsă în inima ta, M-am împrietenit cu viața, Azi pun preț pe viața mea, Păcat omule, păcat, Inima mea de-ar grai, La multă lume-am cântat, Joacă omule și bea, Dor de mamă, dor de țară, Așa este viața, Sculați boieri mari – Colinde).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top