Connect with us
Angelina Jolie divorţează de Brad Pitt

Vedete

Angelina Jolie divorţează de Brad Pitt

Angelina Jolie divorţează de Brad Pitt. Vestea care face înconjurul lumii a fost confirmată chiar de avocatul actriţei, notează Reuters. Vedeta i-a cerut divorţul lui Brad Pitt, iar ştirea este confirmată şi de TMZ şi CNN.

Cea mai iubită familie de la Hollywood se destramă. Cei doi au 6 copii: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne şi Knox. Brad şi Angelina, cunoscuţi în presă şi sub pseudonimul Brangelina s-au căsătorit în anul 2014 în Franţa, iar ceremonia privată a avut loc la Chateau Miraval, în localitatea Correns.

Relaţia celor doi actori a fost în atenţia presei încă de când au confirmat că sunt împreună. S-au cunoscut pe platourile de filmare de la pelicula „Mr. & Mrs. Smith” în vara anului 2004, când Pitt era căsătorit cu Jennifer Aniston („Friends”).

Casa in care a copilarit Angelina Jolie este scoasa la vanzare. Vezi cat COSTA!

În ianuarie 2005, Pitt şi Aniston au anunţat ruptura, iar Aniston i-a cerut divorţul actorului în luna martie a acelui an. În luna următoare au apărut primele fotografii în presă cu perechea Brangelina alături de fiul lor adoptat, Maddox, în Kenya. Apoi, Jolie a adoptat-o pe Zahara după ce a văzut-o pe micuţă într-un orfelinat din Etiopia.

La începutul anului 2006, cei doi au anunţat că vor avea propriul lor copil. Puţin timp după aceea, Brad Pitt a obţinut titlul de tată adoptiv pentru Maddox şi Zahara, după un proces îndelungat.

Fiica celor doi, Shiloh, s-a născut în mai 2006, iar Pax a fost adoptat după aceea, în martie 2007, în urma unei călătorii a celor doi în Vietnam. Perechea a anunţat nunta lor în 2012 pentru revista People. Astăzi, cei doi divorţează.

Angelina Jolie a depus actele prin care solicită divorţul de Brad Pitt

Actriţa Angelina Jolie a depus actele prin care solicită divorţul de soţul ei, actorul Brad Pitt, a anunţat, marţi, avocatul vedetei americane, citat de Reuters.

”Decizia a fost luată pentru binele familiei. Ea nu va comenta această decizie şi cere presei să asigure familiei sale intimitatea de care nevoie în această perioadă”, a dezvăluit avocatul Robert Offer într-o declaraţie pentru presă.

Potrivit TMZ.com, Angelina Jolie a depus actele de divorţ în cursul zilei de luni, invocând motivul clasic al diferenţelor ireconciliabile, şi solicită custodia celor şase copii ai cuplului.

Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în august 2014, însă relaţia lor a devenit subiectul unui număr uriaş de speculaţii încă din 2004, în timpul filmărilor de la ”Mr. & Mrs. Smith”. În acea vreme, Brad Pitt era căsătorit cu actriţa Jennifer Aniston.

În ianuarie 2005, Brad Pitt şi Jennifer Aniston au anunţat că s-au despărţit, iar Aniston a depus actele de divorţ câteva luni mai târziu.

În aprilie 2004, presa americană a publicat fotografii cu Brad Pitt, Angelina Jolie şi fiul ei adoptiv Maddox, realizate în timpul unei vacanţe în Kenya.

Angelina Jolie a adoptat-o apoi pe fiica ei Zahara din Ethiopia şi, la începutul anului 2006, a anunţat că ea şi Brad Pitt aşteaptă venirea pe lume a primului lor copil biologic. La scurt timp după acel anunţ, Brad Pitt i-a adoptat pe Maddox şi Zahara.

Fiica lor Shiloh s-a născut în mai 2006, iar cei doi actori l-au adoptat apoi pe Pax, un băieţel din Vietnam, în martie 2007.

Angelina Jolie a născut alţi doi copii biologici – gemenii Vivienne şi Knox -, în iulie 2008.

Cuplul şi-a anunţat logodna în 2012.

În august 2014, cei doi actori s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii discrete, organizată la capela Castelului Miraval din satul Correns din sudul Franţei. La ceremonie au participat cei şase copii ai cuplului, rudele şi câţiva prieteni apropiaţi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top