Connect with us
Anna Lesko a scapat pe internet imagini cu ea din bucătărie

Vedete

Anna Lesko a scapat pe internet imagini cu ea din bucătărie…Viralul zilei

Anna Lesko este una din cele mai cunoscute artiste de la noi de muzică ușoară. O postare recentă pe o rețea de socializare a incendiat spiritele utilizatorilor. Analizând fotografia, fanii cântăreței au tras multe concluzii.

Recent Anna Lesko s-a desparțit de iubitul ei și nu și-a sfit să explice ce s-a întamplat, la scurt timp:

“Imi iubesc copilul mai presus de orice. Ma transform intr o leoaica, sfasii tot ce imi sta in cale cand vine vorba despre Adam. In trecut, casatoria era o institutie mai pragmatica,,dragostea era optionala. Femeile cresteau copii si imparteau cana cu faina si zahar,,barbatii munceau si se relaxau dar nu in compania lor neaparat. Sau o chestiune economica, ca un parteneriat pe viata, unde respectul prima iar dragostea, chipurile, aparea pe parcurs. Astazi suntem liberi sa fim cu cine vrem si chiar din dragoste din prima nu pe parcurs, in asteptarea lui la geam sau prispa “o veni sau nu la mine astazi”)).

Citește și: Anna Lesko l-a dat în judecată pe tatăl fiului ei! Care este adevăratul motiv

Am mare grija să îi insuflu importanţa familiei (n.r. fiului ei), rolul meu şi al tatalui său în viaţa lui, chiar dacă nu mai suntem parteneri de viaţă. Adam este şi va fi puntea între noi, unde ne vom intersecta în interesul fiului nostru (…) Am ales să mă despart de tatăl copilului meu având motive temeinice. Da, sunt o mamă singură şi nu este usor, îmi câştig existenţa pe propriile mele speze. Este o meserie frumoasă care îţi aduce multă satisfacţie emoţională, dar e şi foarte solicitantă. Sunt o norocoasă şi o luptătoare.”, a scris Anna Lesko pe reţelele de socializare.

Anna Lesko a gătit ca-n dormitor

Se recomandă de mult o gospodină extraordinară, iar partenerii ei de viață au confirmat asta. Anna Lesko a pozat provocator și a postat imaginile pe o rețea de socializare.  În timp ce gătea coaste la cuptor, gospondina cu voce blandă, a dat peste cap mințile fanilor săi.

Fiecare gospodină cu secretele ei. Lesko are condimente speciale pentru coastele la cuptor

Fiecare gospodină cu secretele ei. Lesko are condimente speciale pentru coastele la cuptor

Lesko s-a pozat în lenjerie intimă și pantofi cu toc albi și buline, acesta a fost dress code-ul pentru o cină perfectă, poate chiar în doi.

Arista este cunoscută pentru stilul ei, nu este pentru prima dată când apare voit în astfel de imagini pe Facebook sau Instagram.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top