Connect with us
Antonia a fost operată de urgență. Primul mesaj al artistei de după operație

Vedete

Antonia a fost operată de urgență. Primul mesaj al artistei de după operație

Antonia a fost operată de urgență și în acest moment și-a anulat concertele pe care ar fi trebuit să le susțină la finalul acestei luni. Nu se știe exact care a fost motivul sau care este starea artistei în acest moment.

Antonia a fost operată de urgență. Primul mesaj al artistei de după operație

Antonia a transmis un mesaj fanilor care așteptau să o vadă la Constanța. Deși nu a dat detalii despre starea sa de sănătate, artista a ținut să își ceară scuze. “Regret că nu mă pot întâlni cu publicul din Constanța pe 31 ianuarie, așa cum era stabilit, însă operația prin care am trecut de curând nu îmi permite să urc pe scenă de data aceasta. Sper să ne vedem curând”, a fost mesajul transmis de Antonia pe Instagram.

Și clubul unde trebuia să cânte artista a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care anunța că spectacolul nu va mai avea loc: Din păcate, Antonia nu poate susține concertul programat pe data de 31 ianuarie la Fratelli Constanța, din motive medicale. Artista a trecut de curând printr-o intervenție chirurgicală care necesită repaus pentru 2 săptămâni. Concertul va fi reprogramat pentru o dată care va fi comunicată ulterior”.

Fanii sunt nerăbdători să afle ce s-a întâmplat cu Antonia și dacă problema pentru care a fost operată este una gravă sau nu. Mulți s-au dus cu gândul la situației Irinei Rimes, care a ajuns pe masa de operație de urgență chiar în noaptea dintre ani.

Citește și: Antonia a făcut anunțul: „Se întâmplă în viață să te desparți…”

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top