Connect with us
Antonia a născut miercuri dimineața cel de-al doilea copil al său cu Alex Velea. Dominic, primul copil al lor, are acum un frățior.

Vedete

Antonia a născut cel de-al doilea copil al său cu Alex Velea

Antonia a născut miercuri cel de-al treilea copil al său! Al doilea băiețel al cântăreței și al lui Alex Velea a venit pe lume în această dimineață.

Conform publicației Cancan, Antonia a ajuns emoționată la maternitate insoțită de Alex Velea.”Da, am emoţii. Mari! Da, încă un frăţior, îl aşteaptă”, a mărturisit cântăreața pentru sursa citată, înainte de a intra în sala de naștere.

Citește și: Tatăl lui Vincenzo Castellano spune totul despre divorțul acestuia de Antonia: „Noi ne-am oferit să…

Până acum, Velea și soția sa au preferat să țină ascuns numele pentru copilul lor. Cei doi au spus că numele va fi unul marcant. Cuplul mai are împreună un băiat, pe nume Dominic. Antonia are o fetiță rezultată din mariajul cu Vincenzo Castellano.

1 Comment

1 Comment

  1. DAN

    2016-12-07T16:11:19+02:00 at 16:11

    MA INTREB DACA VELEA A ASISTAT LA NASTERE…. DACA NU L-AU LASAT MEDICII, SINT SIGUR CA NU A AVUT TARIA SA-I INFRUNTE SI SA INTRE CU FORTA IN SALA DE NASTERI CUM AM FACUT EU(AM INTRAT CU FORTA LA CEZARIANA SOTIEI MELE SI AM TAIAT CORDONUL OMBILICAL)….SI ASTA PENTRU CA MAJORITATEA COVIRSITOARE A TATILOR DIN TARA ASTA SINT NISTE LASI CRONICI….NOI TOTI TATICII SI , MAI ALES, VIITORII TATICI TREBUIE SA LUPTAM PENTRU PROMULGAREA UNEI LEGI CARE SA OBLIGE GINECOLOGII SA NE INVITE IN SALA DE NASTERI….DOAR IMPREUNA VOM REUSI….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top