Connect with us

Vedete

Antonia a publicat prima poză cu bebelușul

Antonia este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Se bucură de succes pe plan profesională, este talentată, dar mai ales este mamă a trei copii.

Achim, cel de-al doilea băiat al Antoniei și al lui Alex Velea, a făcut furori pe internet. Mama sa a postat o fotografie pe contul ei de Instagram în care apar cei doi băieți.

Prima poză cu bebelușul Antoniei și al lui Alex Velea

„Doamne, ce frumusețe. Sunt adorabili”, „Să vă trăiască”, „Ce frumoși sunt”, au fost câteva dintre comentariile prietenilor virtuali.

Antonia a născut pe 7 decembrie al treilea copil. Cuplul mai are un băiețel, pe Dominic, născut în decembrie 2014. Situația juridică a celor doi este în continuare complicată. Antonia este încă în proces de divorț de soțul ei, Vincenzo Castellano, cu care are o fetiță. Prin urmare, Alex Velea nu poate fi trecut și în acte ca fiind tatăl copiilor.

În urmă cu o lună, solistul a depus o cerere care are ca obiect „tăgadă paternitate”. Velea le cere judecătorilor să constate că nu italianul este tatăl fiului său, ci el. Pârâţi sunt atât Vincenzo Castellano, cât şi Antonia şi fiul acesteia Dominic, care este reprezentat de mama sa.

Alex Velea și Antonia au o relație de aproape trei ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top