Connect with us
Antonio Banderas a anunţat că s-a vindecat de coronavirus

Externe

Antonio Banderas a anunţat că s-a vindecat de coronavirus

Antonio Banderas a scăpat de coronavirus. Anunţul l-a făcut chiar actorul pe pagina sa de Facebook. El a făcut haz de necaz şi a postat o fotografie haioasă în care el se luptă cu zeci de molecule de COVID-19.

„După 21 de zile de izolare disciplinată, pot spune că am depăşit infecţia de Covid-19. Gândurile mele merg către cei care nu au fost la fel de norocoşi ca şi mine, dar şi către cei care au suferit mai mult decât mine”, a scris Banderas.

Antonio Banderas este foarte religios si petrece Pastele cu ea! VEZI FOTO

Actorul în vârstă de 60 de ani a anunţat că este infectat chiar de ziua lui, pe 10 august. El şi-a serbat ziua de naştere în izolare.

Banderas a anunţat, la acel moment, că se simte un pic mai obosit decât de obicei, însă starea sa este bună. Timpul din izolare l-a petrecut citind şi scriind.

Cine este Antonio Banderas?

Este unul dintre cei mai populari actori ai zilelor noastre, care si-a castigat laudele criticilor pentru toate rolurile jucate, in fata publicului de orice varsta si din orice mediu – cinema, televiziune sau teatru.

De curand, in filmul blockbuster Shrek 2, pentru care a fost vocea personajului ‘Motanul incaltat,’ Banderas a devenit realmente centrul atentiei in acest basm neobisnuit.

Nascut in Malaga, Spania, Banderas a urmat cursurile Scolii de Arta Dramatica, apoi s-a mutat la Madrid, unde s-a alaturat prestigiosului Teatru National al Spaniei. Scenaristul/regizorul spaniol Pedro Almodovar l-a distribuit pe Banderas in Labyrinth of Passion, primul dintre cele cinci filme pe care cei doi aveau sa le realizeze impreuna.

Celelalte au fost Matador, Law Of Desire, Women On The Verge Of A Nervous Breakdown si Tie Me Up! Tie Me Down!

Cine este Antonio Banderas

Cine este Antonio Banderas

Banderas a primit primul sau rol in limba engleza in filmul The Mambo Kings. Au urmat apoi roluri secundare de mare intensitate, in filme celebre de la Hollywood precum Philadelphia, House Of The Spirits, Interview With The Vampire si Miami Rhapsody.

Dupa ce a jucat in Desperado pentru regizorul Robert Rodriquez, a continuat colaborarea cu acesta si in alte filme de mare succes: Spy Kids, Spy Kids 2, Spy Kids: Game Over, Four Rooms si Once Upon A Time In Mexico.

Banderas a fost nominalizat de cateva ori la Globul de Aur: pentru rolul Che din filmul lui Alan Parker Evita; pentru rolul principal din Masca lui Zorro; si pentru rolul sau din filmul lui Bruce Beresford “And Starring Pancho Villa as Himself”, difuzat pe HBO. Pentru acest din urma rol a fost nominalizat si la Premiul Emmy. Palmaresul sau de cinema mai include: Never Talk To Strangers, Assassins, Two Much, The 13th Warrior, Play It To The Bone, Original Sin, Imagining Argentina, Frida si Femme Fatale.

Banderas si-a facut debutul pe Broadway in productia Roundabout Theater Company “NINE,” un musical inspirat de filmul lui Fellini 8 1/2. A fost nominalizat la Premiul Tony pentru „Cel mai bun actor dintr-un musical” si a castigat Premiul Drama Desk pentru cel mai bun actor, Outer Critics Circle Award, Drama League Award si Theatre World Award pentru interpretarea sa extraordinara.

In afara de actorie, Banderas este pasionat si de regie. Si-a facut debutul regizoral cu succesul de critica Crazy In Alabama, avand-o in distributie pe Melanie Griffith. A revenit in spatele camerelor de filmat pentru El Camino De Los Ingleses, un film bazat pe cartea cu acelasi nume a lui Antonio Soler.

Interpretarea vocală a personajului Motanul Încălțat din Shrek 2 și Shrek al treilea l-a făcut cunoscut în circuitul rolurilor pentru filme de familie. În 2006, a jucat în Take the Lead, un film despre liceeni în care interpretează rolul unui instructor de dans. Tot în acel, pe 14 octombrie, an a primit și premiul „Gabi” al L.A. Latino International Film Festival pentru întreaga carieră. A fost gazda celui de-al 600 episod din Saturday Night Live (din sezonul 31). Invitatul din industria muzicii a fost Mary J. Blige. A interpretat și vocea unei albine generată pe calculator care poate fi văzută în Statele Unite în reclama pentru Nasonex, un medicament contra alergiilor, și în campania comercială de Crăciun a companiei Marks & Spencer, un comerciant din Marea Britanie.

Actorul a fost recompensat pentru rolurile sale din filme cu steaua numărul 6801 amplasată pe Bulevardul Walk of Fame din Hollywood.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Daniela Stoiu, am 49 de ani si sunt senior editor la HUFF.ro. Experienta mea acumulata ma ajuta sa scriu stiri din domeniile: economie, stiri interne, sociale, locale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top