Connect with us
Gabriela Cristea

Vedete

Aproape de miezul nopții, Gabriela Cristea a anunțat! E prima dată când Tavi Clonda a făcut asta

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt în al nouălea cer de când micuța Bella Margot Victoria Clonda a venit pe lume, finalul lunii septembrie 2017.

Fetița a primit nota zece la naștere, iar după patru zile, atât ea, cât și mama ei, au fost externate din spital, iar Tavi Clonda a avut grijă să facă toate pregătirile necesare pentru ca fetele să se simtă excelent când ajung acasă.

Viața de părinți li se potrivește de minune celor doi, care se pare că se dedică în totalitate micuței lor.

Gabriela Cristea a postat recent, aproape de miezul nopții, pe contul său de socializare, o poză cu cadoul lui Tavi Clonda pentru Victoria.

Cântărețul i-a dăruit micuței sale o bicicletă inedită, iar realizatoarea TV a ținut să împărtășească asta cu toți prietenii virtuali.

„Prima „bicicleta” cadou de la tati pentru Victoria”, a scris Cristea pe pagina sa de Facebook, iar postarea a adunat peste șase mii de reacții din partea fanilor, care i-au transmis să fie fericită alături de familia sa minunată.

Citește și: Carmen Harra a făcut DEZVĂLUIREA ANULUI! Ce se întâmplă cu Gabriela Cristea și Tavi Clonda

„Un cadou superb pentru printesa Victoria! Poate fi mandru Tavi cu o asa familie frumoasa!”, este unul dintre mesajele primite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top