Aurelian Preda va continua să apara la televizor și după moartea sa

18.10.2016
Aurelian Preda va continua să apara la televizor și după moartea sa

Vestea morții lui Aurelian Preda i-a întristat pe fanii artistului, dar și pe colegii săi. Deși artistul a încetat din viață la sfârșitul lunii septembrie, fanii artistului au continuat să-l vadă la televizor, pe postul unde Aurelian Preda era moderatorul unei emisiuni.

Contactat de wowbiz, Silviu Prigoană, patronul postului respectiv, a anunțat că artistul o să apară multă vreme la televizor.

“Deocamdaăa sunt emisiuni înregistrate și nedifuzate. Sunt multe, cred că avem ediții filmate care să acopere un an. S-a filmat mult în avans. În plus, avem și o arhivă cu emisiuni best of și cel puțin un an intenționăm să acoperim și să îi cinstim memoria sa cu emisiuni înregistrate de dânsul”, a declarat Silviu Prigoană pentru WOWbiz.ro.

Aurelian Preda a murit la vârsta de 47 de ani după o grea suferință din cauza unei boli crunte. Cântărețul a pierdut lupta cu cancerul și s-a stins la o clinică din Viena. În urma sa au rămas trei copii și o soție, care sunt dărâmați de durere.

Anamaria Rosa, fiica artistului în vârstă de 17 ani, i-a călcat tatălui pe urme și cântă muzică populară. De altfel, cei doi au interpretat mai multe cântece împreună.

Atistul lucra la prima sa carte, însă nu a mai putut să-și îndeplinească visul. Însă, fiica sa se va ocupa de publicarea ei, așa cum și-a dorit Aurelian Preda.

”Voi lăsa în urma mea şi o voi încredinţa pe Anamaria să publice cartea mea care se numeşte «Aurelian Preda cu bucuriile, cu iubirile, cu suferinţele şi cu tainele sale». Este o carte secretă la care lucrez şi care va fi însoţită de un film, în care oamenii vor vedea şi momente din operaţiile mele. Nu vreau să-i şochez pe cei din familie cu ce este acolo, ci va fi cunoscută, cu adevărat, povestea de viaţă a unui trecător prin această lume, care a fost Aurelian Preda.

Doresc să fie publicată după moartea mea, pentru că este şi tristă şi fac foarte multe mărturisiri… Numai eu îmi pot scrie povestea de viaţă, nimeni altcineva, oricâte întrebări mi-ar pune, pentru că fie care cosmetizează. Până în acest moment al vieţii mele este scrisă etapă cu etapă, dar nu vreau să fie văzută, o ţin foarte bine as cunsă, pentru că îmi este frică să nu-mi dis pară vreodată. Atunci când voi fi băgat în pământ, aşa cum trebuie, la mănăstire, vreau ca să-i înmâneze cineva Anei tot, dacă nu va fi majoră la acel moment, inclusiv banii de tipărire. Aceasta este dorinţa mea arzătoare”, a spus Aurelian Preda pentru taifasuri.ro.