Connect with us
AVICII s-a SINUCIS - declarația familiei

Vedete

AVICII s-a SINUCIS – declarația familiei

Răsturnare incredibilă de situație în cazul Avicii. După ce s-a vorbit despre boala gravă de care ar fi suferit artistul de 28 de ani, familia a confirmat, în urmă cu puțin timp, că DJ-ul s-a sinucis.

Conform Metro, familia a dezvăluit, la aproape o săptămână de zile de când artistul a fost găsit mort, că a lăsat un bilet de adio.

”Dragul nostru Tim a fost un căutător, un suflet artistic fragil, care căuta răspunsuri la întrebări existențiale. Un perfecționist care a călătorit și a muncit din greu, într-un ritm care a dus la un stres extrem. Când a renunțat la turneu, și-a dorit să găsească un echilibru în viață.

Să fie fericit și să facă ceea ce iubește cel mai mult – muzică. S-a luptat cu gânduri despre viață, fericire. N-a mai rezistat. A vrut să găsească pacea. Tim n-a fost făcut pentru a fi o mașinărie de făcut bani.

A fost un băiat sensibil, care și-a iubit fanii, dar a evitat lumina reflectoarelor. Tim, vei fi mereu iubit și îți vom simți lipsa. Voi, cei care îi ascultați muzica, îl veți păstra viu.”, se arată în declarația făcută de familie.

Tim Bergling, cunoscut în întreaga lume sub numele Avicii, a murit la doar 28 de ani, în timpul unei vacante în Oman, se arăta în știrea inițială. Tânărul mărturisise în urmă cu câţiva ani că suferă de pancreatită, cauzată de consumul excesiv de alcool.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top