Benone Sinulescu, nu-și poate stăpâni lacrimile de durere! „A murit azi-noapte. Mă doare sufletul … „

15.06.2018
Benone Sinulescu, nu-și poate stăpâni lacrimile de durere! „A murit azi-noapte. Mă doare sufletul … „

Veste tristă! Artista de muzică populară Natalia Gliga a murit la 77 de ani, lăsând un gol imens în inima celor apropiați și a fanilor. Colegul acesteia de scenă, Benone Sinulescu, a făcut dezvăluiri emoționante la tv, atât despre cum era ca persona, dar și despre cât de mult o să-i lipsească.

„Era un om absolut deosebit, o cantareata sensibila care nu a vrut sa iasa in prim plan, dar ea oricum era de mult in prim plan. Era o persoana corecta, punctuala si se comporta foarte frumos.

A avut grija cum sa arate bine si cum sa cante pe scena. Era o fiinta citita, vesnic avea o carte la ea. Am o durere uriasa. Am vorbit cu sotul ei si nici nu putea sa vorbeasca. A murit azi-noapte.

Ma doare sufletul cand vad ca toti pierim unul cate unul!”,a declarat Benone Sinulescu in cadrul unei emsiuni, la RomaniaTV.

Benone Sinulescu a declarat că soțul artistei ar fi găsit-o fără suflare, în timpul nopții, în dormitor.

Lucrurile neștiute depsre viața artistei

Natalia Gliga face parte din categoria interpreților grei ai „Generatiei de Aur a Folclorului Romanesc”, care în cei 34 de ani de carieră a cântat pentru circa 200 de președinți de state și personalități.

Citeșt și: Benone Sinulescu, ADEVĂRUL despre RELAȚIA cu Irina Loghin: „Am trăit o poveste…”

De-a lungul anilor solista a cântat în turnee în Franța, Germania, Austria, Bulgaria și Elveția. Azi Natalia Gliga este membră a Uniunii Compozitorilor din România și a Uniunii Interpreților din România, are șapte discuri și zeci de înregistrări la radio și televiziune , conform musicartist.ro.

Soțul interpretei, Dumitru Vasi-Șoimoșanu, a scris o antologie de umor care cuprinde peste 50.000 de anecdote grupate tematic în zeci de volume dintre care au apărut până în prezent doar câteva, din motive financiare.

Primul volum a văzut lumina tiparului abia în anul 1994 și se intitulează „Între soți”. Cel de-al doilea volum, intitulat „Iubirea e un lucru foarte mare” a apărut în 1998, în trei ediții, la Editura Mașina de Scris.

Toată opera sa a fost cenzurată, nu numai pe vremea regimului comunist, ci și în anul 2003.

În acel an a apărut un CD Antologia umorului politic – Eterna și fascinanta anecdotă. Ministrul de externe de atunci, Mircea Geoană, a comandat 50 de exemplare, însă comanda a fost cenzurată din 2 motive: 1.Poza de pe coperta CD-ului mai sus amintit Iliescu era așezat lângă Ceaușescu. 2.Titlul deranja, făcând aluzie la cartea lui Adrian Costea, Eterna și Fascinanta Românie, care la vremea respectivă a stârnit un adevărat scandal.