Connect with us
Betty Salam și Cătălin Vișănescu s-au căsătorit!

Vedete

Betty Salam și Cătălin Vișănescu s-au căsătorit!

Zi mare pentru familia lui Florin Salam. Fiica lui cea mare, Betty Salam, a devenit, oficial, doamna Vișănescu.
Betty și iubitul ei și-au depus juramintele la Starea Civilă, iar alături de ei a fost Florin Salam, dar și alți membri ai familiei. Aceștia au spus un ” DA” hotărât și par că așteptau momentul din totdeauna! Și de ce nu ar fi așa?

Sunt tineri, fumoși și se iubesc enorm, lucru ce l-au dovedit la orice apariție publică și nu numai.

„Încă nu m-a văzut tata”, a spus Betty Salam, în momentul în care a ajuns la starea civilă.

Roxana Dobrescu, soția lui Florin Salam și mama vitregă a lui Betty, a lipsit de la eveniment. Motivul pare să fie unul destul de întemeiat. Aceasta este și ea însărcinată, dar în 9 luni!

“Cel mai tânăr bunic o să fiu şi sunt cel mai fericit​. Să se iubească, să facă mulţi copii şi să mă asculte.“, a spus Florin Salam la TV.

Betty Salam este însărcinată în cinci luni

Betty Salam este însărcinată în cinci luni și a mărturisit că nu a plănuit să rămână gravidă. Fiica lui Florin Salam a povestit, în urmă cu o lună, că are foarte multe emoții: „Am puține emoții…nu am vorbit până acum de acest subiect.

Sunt însărcinată în 4 luni. Nu suntem nici primii, nici ultimii, vreau să le mulțumesc tuturor celor care ne-au susținut.

Mă așteptam să ne dea toată lumea mesaje răutăcioase. Au fost și răutăți, dar nu aș vrea să le iau în seamă. Nu pot să spun că m-am simțit pregătită!.

Citește și: Ce nume va purta copilul lui Betty . Florin Salam va fi profund emoționat

 A fost un dar de la Dumnezeu, pentru că eu am vrut să mai stau 2, 3 ani, să aștept, să mai cresc puțin, dar așa a fost să fie.

În legătură cu oamenii care vorbesc de etnie, noi suntem oameni normali… Am avut o problemă personală și nu am vrut să vorbesc despre asta, nu am ieșit pe nicăieri, nu am postat pe Instagram…Nu aș fi făcut niciodată ceva să renunț la copil!”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top