Connect with us
Biancă Drăgușanu suferă de o boală incurabilă: „Am descoperit-o la analize”

Vedete

Bianca Drăgușanu, avertizată de medic să nu-și mai mărească buzele

Bianca Drăgușanu a fost invitatăla o emisiune tv unde a vorbit despre intervențiile estetice pe care le-a suferit de-a lungul timpului. Ea a infirmat zvonurile conform cărora și-ar fi scos coastele, dar a recunoscut că exagerează cu măreirea buzelor.

Bianca Drăgușanu, avertizată de medic să nu-și mai mărească buzele

Bianca Drăgușanu a ținut să precizeze că nu și-a scos coastele, așa cum a crezut multă lume, deși la un moment dar ar fi vrut și așa ceva. Medicul a sfătuit-o să nu recurgă la o astfel de procedură, pentru că implică riscuri foarte mari, așa că vedeta a renunțat la idee.

„Nu mi-am scos coaste, am slăbit vreo 20 de kg. Talia mea s-a micșorat mai ceva ca în adolescență, chiar am dimensiunile alea, 95-60-95. Eu sunt foarte înaltă, am un metru 80. Nu mi-am scos coaste, dar la un moment dat, pentru că se exagerează foarte mult, i-am zis doctorului meu: Haide, domnule, să facem! El mi-a zis: Doamne ferește, ești nebună, n-ai nevoie”, a spus Bianca Drăgușanu la o emisiune TV.

Ea susține că merge la medic pentru a-și întreține buzele odată la 3 luni, deși acesta nu este de acord cu procedura. Bianca insistă și medicul execută, deși nu este de acord.

„Buzele. Aveam buzele foarte subțiri, mi se vedeau numai ochii în cap. Mi s-a părut și mi se pare mereu că am nevoie să-mi retușez buzele. Și vin foarte des la cabinet, chiar o dată la trei luni și zic: Vreau buzele! (…) Doctorul îmi zice că nu mi le face, iar eu îi zic că mi le fac singură”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Medicul estetician al Biancăi spune că nu vrea să comenteze și că face tot ce poate ca să-i întrețină buzele și să nu le mai mărească volumul. „Asta este, dacă așa își dorește, așa își dorește”, a spus doctorul divei.

Citește și: Anahi a născut un băiețel! Prima fotografie cu bebelușul celebrei actrițe de telenovele

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top