Connect with us
Bianca Drăgușanu îl atacă pe Alex Bodi! Ce mesaj a putut să îi transmită

Vedete

Bianca Drăgușanu, criză de nervi pe internet. Cum le-a răspuns celor care o judecă

Bianca Drăgușanu a izbucnit pe internet după ce mai mulți urmăritori au criticat-o pentru felul în care îi permite fetiței sale să se joace cu animalul de companie. Blondina n-a mai rezistat și le-a închis gura tuturor.

Bianca Drăgușanu, criză de nervi pe internet. Cum le-a răspuns celor care o judecă

Bianca Drăgușanu postează rareori fotografii sau filmulețe cu fetița sa, însă după ultimele postări cu micuța a primit o mulțime de critici. Fanii i-au atras atenția vedetei că nu ar trebui să o lase pe fetiță să chinuie cățelușa familiei, nici măcar în joacă. bianca s-a enervat grozav și a decis să le răspundă tuturor celor care au judecat-o.

”Foarte multa lume se agita pentru că fetița mea, Sofia, o spală cu burtele ei de dimineață pe Bella, cățelușa mea. Bai idoateleor, burețelul ăla nu e abraziv.

Bai idioato care ești tu idioată, buretul ăla e un burețel de jucarie, copilul meu nu chinuie animalele și n-aș lăsa sa chinuie un animal, dar dacă ești atât de proastă și sunteți unele atat de proaste încât să vă grabiți să judecați niște chestii doar așa pe care le vedeți fugitiv.”, a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory, destul de deranjată de gestul urmăritorilor săi, potrivit spynews.ro

Evident, multe persoane au fost apoi indginate de felul în care blondina a ales să se exprime. Jignirile la adresa celor care i-au atras atenția nu îi fac deloc cinste, însă pe ea pare să nu o intereseze prea mult.

Citește și: E cea mai sexy sportivă din lume, iar ultima sa postare a strâns zeci de mii de like-uri. Cum şi-a surprins fanii Valentina Vignali

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top