Connect with us
Bianca Dragusanu va aduce pe lume primul sau copil, in mai putin de doua saptamani

Vedete

Bianca Dragusanu, declaratie socanta inainte de nastere: „Noua luni am carat gemeni”

Bianca Dragusanu este in culmea fericirii de cand a aflat ca va aduce pe lume o fetita. Deloc superstitioasa, vedeta a cumparat cu mult timp inainte de a naste tot are nevoie pentru fetita sa. De la mobila de lux, asortata cu camera si pana la hainute, Bianca Dragusanu a vrut ca totul sa fie pus la punct inainte de venirea pe lume a fetitei sale.

In cel mult doua saptamani Bianca Dragusanu va aduce pe lume primul sau copil, o fetita, pe care o va chema Sofia Natalia, scrie libertatea.ro.

Insa, chiar inainte de cel mai asteptat moment din viata sa si a lui Victor Slav, vedeta a facut o declaratiile care a dat emotii apropiatilor sai: „Eu noua luni am carat gemeni”. Toata lumea a ramas cu gura cascata, dar Bianca Dragusanu a venit imediat cu lamuriri. Nu este vorba de o sarcina gemelara, ci de faptul ca noua luni a carat atat fetita din burta, cat si catelusa Bella, de care nu s-a dezlipit nici macar atunci cand a mers la cumparaturi.

Bianca Dragusanu a devenit cunoscuta in urma cu mai bine de 7 ani. Lumea o cunostea drept „blonda lui Bote”, desi ea a mai aparut la tv in emisiunea „Din dragoste” prezentata de Mircea Radu. Dupa relatiile furtunoase cu Catalin Botezatu si ‘printul’ Adrian Cristea, Bianca a cunoscut fericirea in bratele baiatului de la meteo, Victor Slav.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top