Bianca Drăgușanu este revoltată de măsurile de restricție luate de autorități: „O MARE ABUREALĂ. PRETEXT SĂ-ȚI MAI FURE NIȘTE…”

17.05.2020
Bianca Drăgușanu este revoltată de măsurile de restricție luate de autorități: „O MARE ABUREALĂ. PRETEXT SĂ-ȚI MAI FURE NIȘTE…”

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai sexy apariții blonde din showbizz-ul românesc si este revoltată de deciziile autorităților privind pandemia. Aceasta tună și fulgeră din cauza declarațiilor pe proprie răspundere care au devenit obligatorii la ieșirea din localitatea de domiciliu. Aceasta a făcut declarații recente pentru Cancan.ro.

Bianca Drăgușanu este revoltată de măsurile de restricție luate de autorități: „O MARE ABUREALĂ. PRETEXT SĂ-ȚI MAI FURE NIȘTE…”

Măsurile impuse de autorități pentru prevenirea și combatere epidemiei cu noul virus au enervat-o la maxim pe Bianca Drăgușanu. Fosta prezentatoare de televiziune este mai mult decât revoltată din cauza deciziilor Guvernului român. Aceasta a declarat cu tărie că părerea ei despre acestea este că sunt „o aberație”.

Deși nu le aprobă ideile și măsurile, Bianca Drăgușanu s-a conformat ordonanțelor militare pentru a-i proteja pe cei dragi. Părerea sa este că obligativitatea declarațiilor pe propria răspundere este stupidă.

”Eu nu mă plictisesc niciodată. Mi-am făcut declarație, am și pe telefon, dar și aici în mașină. Părerea mea e că e stupid să declari, ce să declari? Că m-am dus până la magazin să îmi cumpăr morcovi și pătrunjel? Mâine, poimâine o să mă vedeți în rochie de seară la cumpărături de pătrunjel.”

Bianca și soțul ei, Alex Bodi au divorțat cu mare scandal la notar în data de 10 martie anul curent. Aceștia s-au certat de numeroase ori aruncându-și acuzații în public despre infidelitate, detalii financiare și violență domestică.

Indiferent de aparițiile în media care au intrigat fanii blondinei, aceștia nu au putut rezista unul fără celălalt și au ajuns să reaprindă flacăra iubirii lor. De aceea, recent au declarat în public, la TV că au luat decizia să își mai acorde o șansă. Cel care a făcut primul pas a fost soțul ei.

Împăcare cu clauze

Pentru a accepta împăcarea, Bianca Drăgușanu i-a impus lui Alex o singură condiție: să semneze un contract de confidențialitate. Prin intermediul acestui contract, Bianca se asigură că fostul ei soț nu va vorbi în public despre celălalt. Conform acestuia, cine va greși în relație, va plăti.

„Sunt niște clauze care vor trebui păstrate reciproc. Nu o să mai vorbim unul de celălalt, a fost o condiție de-a ei, nu o să mai afișăm public detalii despre celălalt, altfel celălalt plătește o anumită sumă de bani. Întâlnirea a fost bazată pe chestia cu procesul și tribunalul. Mașina este proprietatea ei și totul este legal! În contract am specificat că are mașina plătită, dar acum am reglementat clauzele exact așa cum sunt. Iar referitor la dragoste, nu le poate stabili niciun notar”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *