Connect with us
Bianca Drăgușanu își dorește să fie o mamă model pentru fiica sa, Natalia Sofia. Ultimul gest făcut de aceasta demonstrează acest lucru.

Vedete

Bianca Drăgușanu, gest superb pentru fiica sa: „Dimineața pe răcoare…”

Bianca Drăgușanu a devenit mamă, iar de atunci se dedică în majoritatea timpului fetiței sale și a lui Victor Slav, Natalia Sofia.

Blonda a postat pe o rețea de socializate faptul că are grijă ca micuței să nu îi lipsească nimic. Bianca a fost matinală și s-a dus să cumpere cele necesare pentru fiica sa.

„Dimineaţa pe răcoare…mami pleca după aprovizionare,”  a scris Bianca Drăgușanu pe Facebook, alături de câteva taguri în care își expimră dragostea pentru fiica sa: #binecuvântată #mămică fericită #fetiţa mea #îmiiubescviaţa.

Postarea a adunat rapid mii de like-uri, iar fanii vedetei au felicitat-o pe fosta asistentă TV. „Să vă trăiască , cu silință şi răbdare ai ajuns unde doreai , deoarece noi suntem creatorii propriului destin. În baza dorințelor noastre,decizii şi gânduri lucrurile se vor întâmpla de consecință. Să aveți parte de o viață lungă fericită şi frumoasă în drumul vostru”, este unul dintre mesajele primite de Bianca.

La finalul lunii septembrie, Bianca Drăgușanu a adus-o pe lume pe micuța Natalia Sofia, la aproapte trei ani de când s-a căsătorit cu Victor Slav. Ea a reușit să păstreze sarcina secretă vreme de mai multe luni și a făcut marele anunț când era gravidă în cinci luni.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top