Connect with us
Bianca Drăgușanu a postat recent o imagine cu ea îmbrăcând rochia de mireasă, care i-a făcut pe fani să se întrebe când urmează nunta.

Vedete

Bianca Drăgușanu în rochie de mireasă: „Pe când nunta?”

Bianca Drăgușanu pare să fie în al nouălea cer de când a devenit mămică. Ea este foarte activă pe rețelele de socializare, unde postează tot felul de imagini cu ea în diferite ipostaze, spre bucuria fanilor.

Dintre acestea, cele mai de succes par să fie cele în care iubita lui Victor Slav apare în rochia de mireasă. Ultima dintre ele a atras în mod deosebit atenția admiratorilor ei, făcându-i pe aceștia să întrebe: „pe când nunta?”

Vezi și: Nuntă în secret între Bianca și Victor?! Mesajul acesteia


Relația dintre Victor Slav și Bianca Drăgușanu a fost una plină de suișuri și coborâșuri. Cei doi au divorțat în 2014, la patru luni de la nuntă. Ulterior, ei au revenit la sentimente mai bune, iar acum au împreună o fetiță, pe nume Natalia Sofia.

Citește și: Ce decizie au luat Victor și Bianca în legătură cu fetița lor!

În ceea ce privește o nouă nuntă, cei doi nu au oferit prea multe detalii despre acest subiect, așa că nu se știe dacă sau când se va întâmpla asta.

Totuși, admiratorii Biancăi o pot vedea pe aceștia în rochia de mireasă la Târgul de Nunți care va loc la Romexpo între 3 și martie.

1 Comment

1 Comment

  1. ILIE GANT

    2017-02-24T06:36:46+02:00 at 6:36

    Ba GLOABELER NU VA MAI AJUNG BANII PENTRU DROGURI? Ba cine va plateste „ESTE CHIAR IDIOT SI TIMPIT”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top