Connect with us
Bianca Drăgușanu și Victor Slav vor petrece Revelionul peste hotare. Cei doi au plecat într-o mini-vacanță.

Vedete

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, Revelion departe de fetiță EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu și Victor Slav Revelion în afara țării. Vedeta a povestit în exclusivitate pentru huff.ro unde vor petrece cei doi trecerea dintre ani, dar mai ales cu cine au lăsat-o pe micuța Sofia.

Bianca Drăgușanu a devenit mamă la sfârșitul lunii septembrie. Pentru că fetița este prea mică vedeta a ales să o lase în grija bunicilor și să plece într-o mini-vacanță cu soțul ei, Victor Slav.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, Revelion departe de țară

Cei doi au ales să petreacă trecerea dintre ani departe de țară, așa că și-au dedicat 3 zile de vacanță. În exclusivitate pentru Huff.ro, vedeta a mărturisit unde o va prinde noul an.

„Noi suntem în aeroport. Plecăm la Londra. este prima dată când plecăm departe de Sofi și deja ne e dor de ea. Nici bine nu am plecat și ne gândim la ea. O să stăm trei zile la Londra și cam atât pe anul acesta. La anul vom face cu siguranță Revelionul toți împreună undeva la cald. Micuța a rămas cu bunicile.”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Huff.ro.

De Crăciun, Bianca și Victor au petrecut în familie, alături de micuța lor. Aceștia s-au fotografiat lângă brad, iar Sofia a purtat o rochiță de Crăciuniță.

1 Comment

1 Comment

  1. Florica

    2016-12-30T22:08:34+02:00 at 22:08

    Bianca este mai atasata de catelul ei (de care nu se desparte), decat de fetita.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top