Bianca Drăgușanu și Victor Slav, Revelion departe de fetiță EXCLUSIV

30.12.2016
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, Revelion departe de fetiță EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu și Victor Slav Revelion în afara țării. Vedeta a povestit în exclusivitate pentru huff.ro unde vor petrece cei doi trecerea dintre ani, dar mai ales cu cine au lăsat-o pe micuța Sofia.

Bianca Drăgușanu a devenit mamă la sfârșitul lunii septembrie. Pentru că fetița este prea mică vedeta a ales să o lase în grija bunicilor și să plece într-o mini-vacanță cu soțul ei, Victor Slav.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, Revelion departe de țară

Cei doi au ales să petreacă trecerea dintre ani departe de țară, așa că și-au dedicat 3 zile de vacanță. În exclusivitate pentru Huff.ro, vedeta a mărturisit unde o va prinde noul an.

„Noi suntem în aeroport. Plecăm la Londra. este prima dată când plecăm departe de Sofi și deja ne e dor de ea. Nici bine nu am plecat și ne gândim la ea. O să stăm trei zile la Londra și cam atât pe anul acesta. La anul vom face cu siguranță Revelionul toți împreună undeva la cald. Micuța a rămas cu bunicile.”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Huff.ro.

De Crăciun, Bianca și Victor au petrecut în familie, alături de micuța lor. Aceștia s-au fotografiat lângă brad, iar Sofia a purtat o rochiță de Crăciuniță.