Connect with us
Bianca Drăgușanu și Victor Slav sărbătoresc patru luni de la nașterea fiicei lor Care a fost reacția fanilor celor două vedete?

Vedete

Bianca Drăgușanu și Victor Slav sărbătoresc patru luni de la nașterea fiicei lor

Au trecut 4 luni de când Natalia Sofia a apărut în viața Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav. Fericiții părinți s-au pozat astăzi îmreună cu micuța, iar imaginea a ajuns imediat pe rețelele de socializare. În scurt timp, poza a strâns mii de aprecieri. Fanii celor două vedete s-au grăbit să îi ureze ”La mulți ani!” micuței Natalia Sofia.

Fanii au ținut să îi felicte pentru familia frumoasă pe care o formează și, mai mult decât atât, le-au transmis cele mai frumoase urări.

Recent, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au mers la Brașov. Acolo, Bianca și-a făcut analize și a optat pentru o cură de detoxifiere. Însă, după 4 zile, Bianca a decis să se întoarcă acasă. Îi era dor de fiica ei, așa că a lăsat baltă totul și s-a întors în București. ”Nu am mai rezistat, nu am văzut-o patru zile și nu mai puteam. L-am lăsat pe Victor la Brașov, aveam rezervările făcută până vineri, și m-am întors în București. Mi-era prea dor de micuța mea”, a declarat vedeta pentru Spynews. Decizia de a se întoarce la micuța ei a fost luată și pentru că urma să sărbătorească 4 luni de când ea și Victor au devenit părinți. Nu putea sta departe de copilul ei.

CITEȘTE ȘI: Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au căsătorit în secret? Mesajul Biancăi

În ceea ce privește recenta cură de detoxifiere, Bianca a declarat pentru Spynews că i-a adus beneficii. În timpul acesteia a consumat sucuri și a avut o alimentație raw vegană. ”M-e foame, chiar dacă nu am trăit doar cu sucuri, așa cum prevede cura de detox. Am mâncat doar raw vegan, dar cred că o să mănânc ceva cum ajung acasă”, a mai declarat vedeta pentru sursa citată anterior.

Bianca Drăgușanu s-a născut în Hunedoara pe data de 6 martie 1982. Este partenera de viață a lui Victor Slav. Cei doi sunt frecvent în atenția presei și a fanilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top