Connect with us
Bianca Drăgușanu va naște astăzi. Vedeta a intrat în sala de operații

Vedete

Bianca Drăgușanu a născut. Primele declarații ale lui Victor Slav

Emoțiile au luat sfrșit pentru Bianca Drăgușanu. Vedeta își va cunoaște fetița în doar câteva ore. Potrivit cancan.ro, Bianca a intrat în sala de operații și urmează să nască.

Update 17:25: Victor Slav a postat un mesaj emoționant pe Facebook.

„Azi 26 septembrie 2016 am asistat la nasterea fetitei mele Sofia.Un sentiment care nu poate fi exprimat in cuvinte. Dragii mei…daca nu aveti copii, nu mai stati pe ganduri!”, a scris Victor Slav.

Update 16:45: Bianca Dragușanu și Victor Slav au devenit astăzi părinți pentru prima dată și sunt mai fericiți ca niciodata de venirea pe lume a fetiței pe care o vor numi Natalya Sofia.

Fericitul tătic a facut primele declarații, la doar câteva minute după operația de cezariană la care a fost supusă Bianca.

„Este un sentiment minunat, este total altceva din momentul în care-ti ții copilul în brațe, nimic nu mai contează, totul se schimbă parca și în momentul ăla începe altă viață. Am strâns-o în brațe, nu mi-e frica s-o iau in brate, s-o intorc pe toate partile. Sunt foarte pregatit. Am stat in sala si as repeta oricand acest lucru. In 10 minute a fost scoasa Sofia, apoi a mai durat inca o jumatate de ora pana s-a terminat totul”, a declarat Victor Slav la Antena Stars.

De cateva zile, Bianca astepta cu nerabdare acest moment, mai ales ca sarcina a fost una grea, din cauza problemelor mai vechi de sanatate pe care le are si s-a plans de multe ori ca nu a reusit sa doarma prea mult si ca abia asteapta sa devina mama.

Update 16:26: Bianca Drăgușanu a născut.

Bianca Dragusanu este in culmea fericirii de cand a aflat ca va aduce pe lume o fetita. Deloc superstitioasa, vedeta a cumparat cu mult timp inainte de a naste tot are nevoie pentru fetita sa. De la mobila de lux, asortata cu camera si pana la hainute, Bianca Dragusanu a vrut ca totul sa fie pus la punct inainte de venirea pe lume a fetitei sale.

Vedeta a anunțat și că fetița sa se va numi Sofia Natalia.

Bianca Dragusanu a devenit cunoscuta in urma cu mai bine de 7 ani. Lumea o cunostea drept „blonda lui Bote”, desi ea a mai aparut la tv in emisiunea „Din dragoste” prezentata de Mircea Radu. Dupa relatiile furtunoase cu Catalin Botezatu si ‘printul’ Adrian Cristea, Bianca a cunoscut fericirea in bratele baiatului de la meteo, Victor Slav.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top