Bianca și Așex Bodi au decis ce se va întâmpla cu ei. Mulți nu-i vor înțelege nici de data asta

03.09.2019

Decizie de ultim moment! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au hotărât ce se va întâmpla cu relația lor, după ce s-a aflat că s-au certat în luna de miere. Bianca și Alex Bodi sunt din nou împreună. Cei doi sărbătoresc un an de iubire.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează unul dintre cele mai controversate cupluri de la noi. Diva l-a cunoscut pe iubitul ei în urmă cu un an, iar de atunci cei doi amorezi au avut o relație plină de împăcări și despărțiri care au ținut primele pagini ale presei.

Bianca Dragășanu și Așex Bodi

Pe data de 1 august, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au prezentat la Casa de Căsătorii a Sectorului 3 din București și au devenit soț și soție. Au făcut totul în mare secet și nici măcar părinții nu au fost prezenți la ceremonie. După cununia civilă, ei au plecat într-o frumoasa vacanță pentru a sărbători începutul vieții în doi în mod oficial.

De fiecare dată când au fost în vacanță împreună, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit, iar luna de miere pare să nu fi fost excepția de la regulă. Frumoasa blondină s-a întors în București și a renunțat la inelul de logodnă. În plus, nu îl mai urmărește pe Instagram pe cel alături de care spunea că-și va petrece tot restul vieții!

Ce se întâmplă cu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au pus punct zvonurilor conform cărora ar fi la un pas de divorț. Ieri, ei au împlinit un an de când formează oficial un cuplu, iar frumoasa divă s-a dus în vacanță, acolo unde o aștepta soțul ei. „Marea este mai albastră pentru că este 1 septembrie”, a scris diva în dreptul unei poze în care apare singură.

Chiar dacă nu au publicat încă fotografii în care apar împreună, au publicat imagini din același loc. Mai mult, Alex Bodi a și redistribuit unul dintre filmulețele făcute de soția lui. Așadar, Bianca și soțul ei se iubesc la fel de mult ca atunci când au mers de mână la Starea Civilă, iar zvonurile despărțirii nu îi afectează deloc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *