Connect with us
Boala neștiută a lui Răzvan Fodor. Cum a ținut-o sub control în Asia

Vedete

Boala neștiută a lui Răzvan Fodor. Cum a ținut-o sub control în Asia

Răzvan Fodor a câștigat competiția „Asia Express” alături de renumitul chef Sorin Bontea. Cei doi au format una dintre cele mai apreciate echipe, care s-a dovedit a fi și cea mai puternică. Ambii au dat dovadă de ambiție și au reușit să depășească cu brio toate probele la care au fost supuși. Cu toate acestea, Răzvan a întâmpinat și unele dificultăți provocate de probleme de sănătate cu care se confruntă.

Boala neștiută a lui Răzvan Fodor. Cum a ținut-o sub control în Asia

Au ieșit la iveală mai multe secrete din viața lui Fodor. Fanii săi nu știau că suferă de o boală incurabilă și anume astm. Din această cauză, el a avut un tratament special în cadrul emisiunii. A făcut o înțelegere specială cu șefii Antena 1, pentru a se asigura că va avea la dispoziție o echipă de medici în cazul în care se va simți rău și va avea nevoi de îngrijiri. De asemenea, artistul purta mereu asupra lui medicamentele necesare.

„Mi s-a garantat că afecțiunea mea va fi ținută sub control. Aveam un medic care ar fi ajuns la noi în maximum o jumătate de oră, indiferent unde eram. Mi s-a dat o injecție cu adrenalină pe care o aveam tot timpul la mine. Mai aveam în bagaj, două pufuri, alte medicamente și un spray pe care-l ținea Sorin la el.”, a declarat Răzvan Fodor.

Acesta a trecut prin momente neplăcute, dar a reușit să țină boala sub control. Orice mediu nepotrivit i-ar fi putut provoca crize, ceea ce l-a determinat să se intereseze mereu unde merge, pentru a putea lua măsurile necesare. Acesta trebuia să fie atent la praf sau polenul florilor, despre care se știe că provoacă crize acute de astm.

„Dacă intram într-o piață cu flori trebuia să am grijă să-mi dau cu spray, dacă intram în praf, îmi doream să mi se spună dinainte dacă era o probă care implica praf, pentru a-mi lua medicamentele din timp. Am ținut-o sub control, dar m-a ajutat faptul că știam că am la mine injecția aceea cu adrenalină, pe care o am și acum cu mine.”, a povestit artistul.

 

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top