Boala neștiută a lui Răzvan Fodor. Cum a ținut-o sub control în Asia

14.05.2020
Boala neștiută a lui Răzvan Fodor. Cum a ținut-o sub control în Asia

Răzvan Fodor a câștigat competiția „Asia Express” alături de renumitul chef Sorin Bontea. Cei doi au format una dintre cele mai apreciate echipe, care s-a dovedit a fi și cea mai puternică. Ambii au dat dovadă de ambiție și au reușit să depășească cu brio toate probele la care au fost supuși. Cu toate acestea, Răzvan a întâmpinat și unele dificultăți provocate de probleme de sănătate cu care se confruntă.

Boala neștiută a lui Răzvan Fodor. Cum a ținut-o sub control în Asia

Au ieșit la iveală mai multe secrete din viața lui Fodor. Fanii săi nu știau că suferă de o boală incurabilă și anume astm. Din această cauză, el a avut un tratament special în cadrul emisiunii. A făcut o înțelegere specială cu șefii Antena 1, pentru a se asigura că va avea la dispoziție o echipă de medici în cazul în care se va simți rău și va avea nevoi de îngrijiri. De asemenea, artistul purta mereu asupra lui medicamentele necesare.

„Mi s-a garantat că afecțiunea mea va fi ținută sub control. Aveam un medic care ar fi ajuns la noi în maximum o jumătate de oră, indiferent unde eram. Mi s-a dat o injecție cu adrenalină pe care o aveam tot timpul la mine. Mai aveam în bagaj, două pufuri, alte medicamente și un spray pe care-l ținea Sorin la el.”, a declarat Răzvan Fodor.

Acesta a trecut prin momente neplăcute, dar a reușit să țină boala sub control. Orice mediu nepotrivit i-ar fi putut provoca crize, ceea ce l-a determinat să se intereseze mereu unde merge, pentru a putea lua măsurile necesare. Acesta trebuia să fie atent la praf sau polenul florilor, despre care se știe că provoacă crize acute de astm.

„Dacă intram într-o piață cu flori trebuia să am grijă să-mi dau cu spray, dacă intram în praf, îmi doream să mi se spună dinainte dacă era o probă care implica praf, pentru a-mi lua medicamentele din timp. Am ținut-o sub control, dar m-a ajutat faptul că știam că am la mine injecția aceea cu adrenalină, pe care o am și acum cu mine.”, a povestit artistul.