Connect with us
Surse apropiate Alinei Borcea au dezvaluit pentru un post de televiziune ca nevasta lui Cristi Borcea ar fi insarcinata!

Vedete

BOMBA in showbizz: Alina Borcea, insarcinata?!

Persoane apropiate Alinei au dezvaluit pentru Antena Stars ca nevasta lui Borcea ar fi din nou gravida! Aceasta se afla, in prezent, in Statele Unite ale Americii, impreuna cu copiii pe care ii are cu fostul actionar dinamovist.

In urma cu cateva zile, Alina Borcea a negat ca actele de divort au fost depuse, asa cum anuntase avocata omului de afaceri.

Citeste si: Alina Borcea, despre divort: „Adevarul este ca…”

“Tot o minciuna este si asta. Adevarul este ca eu sunt la Miami cu copiii, ca sunt sotia lui Cristi Borcea, ca nu a bagat nimeni actele de divort. Presa ne tot divorteaza de doi ani, noi suntem casatoriti din 2011 si ma numesc Alina Borcea. Avocata a spus ca in iunie divortam. Nu a inaintat nimeni divortul pana in prezent. Mai aveti putina rabdare pana luna viitoare.” a marturisit Alina, pentru cancan.ro.

Citeste si: Alina Borcea iese la atac: Pelinel vaneaza averi. Ma arunca in strada!

De cealalta parte, Valentina Pelinel este gravida in luna a noua si se pregateste sa nasca la finalul acestei luni.

„Eu sper sa fiu genul de mama foarte apropiata de copil. Nu vreau sa-l arunc in bratele bonelor. Nu m-am ingrijorat ca nu am ajutor. Pentru orice eventualitate e mama. O sun si banuiesc ca vine imediat. Macar in prima luna, trebuie sa fim lipiti, noapte si zi. Sa se creeze acea conexiune intre mama si bebelus, el are cea mai mare nevoie de mama. Am citim mult despre asta si laptele matern, asa ca o să dispar imediat dupa nastere din planul asta mediatic”, a spus Valentina Pelinel la un post tv.

1 Comment

1 Comment

  1. mitrica Gilia

    2016-12-13T14:58:00+02:00 at 14:58

    Nu ati inteles ca el e un gunoi de barbat care nu iubeste pe nimeni nu va mai razboiti atit uitati-l pur si simplu asta merita!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top