Connect with us

Vedete

Brad Pitt este investigat de FBI pentru abuz asupra copiilor

Divorțul lui Brad Pitt de Angelina Jolie a făcut presa să explodeze și a distrus inimile celor care credeau că ei sunt exemplul perfect de relație fară reproș.

O bona a copiilor: În casa soților Pitt-Jolie era haos

brad-pitt-angelina-jolie-si-copii

Știrile că Brad Pitt și-a agresat copiii în timp ce se deplasa cu Angelina Jolie și copiii săi cu un avion privat, au atras si atenția FBI.

Perez Hilton, unul dintre cei mai celebri bloggeri din lume, scrie ca un răspuns la o solicitare făcută de presa din SUA al ageției FBI spune ca biroul de investigații continuă sa verifice cazul.

Apropiații cuplului îl acuză pe Brad Pitt că s-a condus de patima drogului și al alcolului, acesta fiind și motivul pentru care Pitt a început să se comporte urât cu soția si copiii săi.

O fostă bona a copiilor, dar și contabilul celor doi au lasăt să se ințeleagă din declarațiile sale ca sotii Pitt nu reușeau să-și controloze copiii.

Dailymail susține într-un articol că la un moment dat cuplul avea șase bone, una pentru fiecare copil, iar una dintre ele a declarat pentru publicația britanică ca in casă era un adevărat hos și că Angelina Jolie și Brad Pitt nu își puteau controla copiii.

Fratele Angelinei Jolie a făcut ordine in casa Jolie-Pitt

james-haven-si-angelina-jolie

Angelina Jolie ar fi apelat la fratele său pentru a o ajuta în haosul din casa sa, oferindu-i acestuia 10% din câștigurile sale pentru ajutor.

Doua dintre bone si-au dat demisia in 2008, cand Angelina Jolie filma pentru productia „Wanted”, intrucat ajunseserea sa munceasca zi si noapte, fara zile libere sau vacante. „Nu respectau nici un program. Brad venea uneori seara si le propunea copiilor mari sa iasa sa manance pizza. O data, erau in vizita in Iordania si au dus copiii la miezul noptii sa manance inghetata, le stricau complet programul si rutina. Cei adoptati inca au probleme si au nevoie de socializare, sa isi gaseasca locul” a mai spus sursa, citată de Știrile ProTV.

Sursa: Dailymail

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top