Connect with us
Brad Pitt, prima reacție după divorțul intentat de Angelina Jolie

Vedete

Brad Pitt, prima reacție după divorțul intentat de Angelina Jolie

Cea mai iubită familie de la Hollywood se destramă. Cei doi au 6 copii: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne şi Knox. Brad şi Angelina, cunoscuţi în presă şi sub pseudonimul Brangelina s-au căsătorit în anul 2014 în Franţa, iar ceremonia privată a avut loc la Chateau Miraval, în localitatea Correns.

Relaţia celor doi actori a fost în atenţia presei încă de când au confirmat că sunt împreună. S-au cunoscut pe platourile de filmare de la pelicula „Mr. & Mrs. Smith” în vara anului 2004, când Pitt era căsătorit cu Jennifer Aniston („Friends”).

Vestea divorțului face înconjurul lumii. Angelina Jolie a fost cea care a intentat divorțul de Brad Pitt și solicită custodia celor șase copii ai cuplului.

Brad Pitt, prima declarație după intentarea divorțului de Angelina Jolie

După ce informația a apărut în presa internațională, Brad Pitt a făcut primele declarații.

„Sunt foarte trist, dar ceea ce contează cel mai mult este binele copiilor noştri. Rog presa să le acorde intimitatea pe care ei o merită în această perioadă dificilă”, a spus Brad Pitt, conform revistei People.

Angelina Jolie și Brad Pitt şi-au anunţat logodna în 2012.

În august 2014, cei doi actori s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii discrete, organizată la capela Castelului Miraval din satul Correns din sudul Franţei. La ceremonie au participat cei şase copii ai cuplului, rudele şi câţiva prieteni apropiaţi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top