Connect with us
Brad Pitt și-a găsit consolarea după despărțirea de Angelina Jolie. Actorul se iubește în prezent cu o altă actriță cunoscută.

Vedete

Brad Pitt și-a refăcut viața. Actorul s-ar fi mutat împreună cu o actriță celebră

Brad Pitt și-ar fi refăcut viață după divorțul de Angelina Jolie. Presă de peste Ocean relatează că celebrul actor și-a găsit consolarea în brațele actriței Kate Hudson.

Mai mult, paparazzi i-ar fi surprins pe ce doi în timp ce ar fi plecat cu aceeași mașină de la Globurile de Aur. Chiar dacă ei nu s-au afișat împreună și nu au declarat nimic cu privire la acest subiect, mama lui Kate Hudson a confirmat știrea. Femeia a lăsat să se înțeleagă că fiica ei și Brad Pitt sunt iubiți.

Brad Pitt și-a găsit consolarea după divorțul de Angelina Jolie

Celebrul cuplu de la Hollywood s-au despărțit în septembrie anul trecut. Potrivit presei, Angelina Jolie a fost cea care a intentat divorțul. La scurt timp după ce informația a apărut în mass media, actorul a avut o primă reacție.

„Sunt foarte trist, dar ceea ce contează cel mai mult este binele copiilor noştri. Rog presa să le acorde intimitatea pe care ei o merită în această perioadă dificilă”, a spus Brad Pitt, conform revistei People.

Angelina Jolie și Brad Pitt şi-au anunţat logodna în 2012.

Citește și: Cererea de divort a Angelinei Jolie de Brad Pitt facuta publica

În august 2014, cei doi actori s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii discrete, organizată la capela Castelului Miraval din satul Correns din sudul Franţei. La ceremonie au participat cei şase copii ai cuplului, rudele şi câţiva prieteni apropiaţi.

1 Comment

1 Comment

  1. Mi-ați pula

    2017-01-23T23:02:28+02:00 at 23:02

    Băi, vitelor! Mama lui Kate Hudson, „femeia” așa cum o numiți voi, moldovenilor, este Goldie Hawn!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top