Connect with us
Brigitte Sfăt a postat un mesaj dur pe Facebook. Soția lui Ilie Năstase sa decis să nu mai lase vreo femeie să intre în viața soțului său.

Vedete

Brigitte Sfăt a răbufnit: „Cum să simt iubire când el…”

Brigitte Sfăt a răbufnit pe Facebook. După ce în presă s-a speculat că soțul său, Ilie Năstase, ar fi avut mai multe escapade amoroase, ea s-a decis să ia atitudine.

Brigitte Sfăt a postat un mesaj în care spune că s-a decis să „dea de pământ” cu orice femeie care va „atenta” la Ilie Năstase.

„Intrebare pentru toate femeile inselate care vor sa salveze o aparenta de ” doamne” si accepta sa si imparta barbatul cu progenituri fara moralitate , purtatoare de boli venerice: voi cum reusiti sa nu aratati durerea?

Am incercat si eu sa tac, sa ma consoloz cu gandul ca eu sunt sotia, dar sufletul meu urla, am simtit ca incet , incet, ma inbolnavesc de durere….este ca o otrava care te macina incet, incet si eu imi doresc o relatie frumoasa si curata cu barbatul meu, nu sa stiu ce face el si sa fac pe proasta.

Cum sa simt iubire cand el ma mangaie stiind ca o curva se recomanda in cercuri comune de prieteni si in locul unde eu fac sport ca si iubita sotului meu?

Citește și: Brigitte Sfat, un nou mesaj dur pentru Ilie Nastase: „Iti multumesc ca…”

De cate ori cineva de acolo ma priveste, zambind poate amabil eu as gandi ca rade de mine, si de situatia mea….Cum ar fi fost sa nu iau atitudine, sa nu vreau sa o demasc ?

Atunci cand Dumnezeu mi a dat a doua sansa, am promis ca imi voi trai viata departe de compromisuri, de minciuna si de perversitate. Si nu vreau sa ajung eu o perversa si mincinoasa.

Imi iubesc sotul, si nu as mai fi putut sta langa el chinuita de gandul ca il impart cu alte femei.

Deci, m am hotarat! De astazi, promit public sa dau de pamant cu fiecare duduie care descopar ca a incercat sa atenteze la patul meu conjugal!” a scris Brigitte Sfăt pe contul său de socializare.

Ile Năstase și Brigitte Sfăt au fost la un pas de divorț

Brigitte și Ilie Năstase au fost în urmă cu câteva luni la un pas de divorț, după ce în presa mondenă au apărut informații conform cărora acesta i-a fost infidel.

Ea a avut probleme grave de sănătate, după ce i s-au descoperit două tumori. Soția lui Năstase a suferit intervenții chirurgicale prin care acestea i-au fost extirpate.

4 Comments

4 Comments

  1. marin

    2016-11-15T13:49:59+02:00 at 13:49

    Panarame, panarame. Feminine si masculine….

  2. Delia

    2016-11-15T00:44:24+02:00 at 0:44

    Daca asa ai ajuns sa ti păstrezi bărbatul lângă tine te înșeli .
    Cauta un psihiatru si vei găsi soluția . Alfel te vei distruge . Mult noroc

  3. elian

    2016-11-14T00:06:57+02:00 at 0:06

    Si ce vreti sa scoateti in evidenta cu stirea asta de kko? ca Nastase mai „poate”? E o situatie care daca n=ar fi penibila ar fi de ras…..se vede cu ochiul liber ca e o regie ieftina ca sa se mai umple paginile ziarelor ca e foame de subiecte. Sunt doi oameni in varsta care ar trebui sa aibe alte preocupari acum. Ea se tot vaita ca e bolnava, operata, ca suferinta ca a ei nu are nimenea(si nici nu mai e vreo tinerica), el e un om in varsta (ca la 70 de ani nimeni nu e tanar) si se tot cracesc pe toate ecranele cu subiecte de doi lei. Nu intereseaza pe nimeni ce e in casa lor si ar fi frumos sa aibe decenta sa isi traiasca viata conform varstei. La o anumita varsta iubirea nu se mai regaseste in sex ci exclusiv in suflet….ca asta mai ramane…..

  4. Misha

    2016-11-13T21:40:49+02:00 at 21:40

    Brigitte, in mod normal un barbat daca te iubeste cu adevarat nu te inseala dar daca totusi iti spune ca te iubeste si te inseala inseamna ca are o problema el nu tu . Cat despre „proastele „cu care vrei sa incepi sa te lupti , nu are nici un rost. Credeam ca esti mai desteapta . Daca va vrea sa te insele doar se va ascunde mai bine ca tu sa nu afli si cu asta basta . Nu ele sunt de vina , ele sunt doar proaste cum spui tu . De vina e el .Asa ca cu el trebuie sa lamuresti problema nu sa incepi sa te faci de ras , luandu te la bataie cu amantele .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top