Connect with us
Brigitte Sfăt, dezvăluiri șocante. A fost mutilată de fostul soț

Vedete

Brigitte Sfăt, dezvăluiri șocante. A fost mutilată de fostul soț

Brigitte Sfăt are parte acum de o căsnicie frumoasă alături de Florin Pastramă. Cei doi s-au cunoscut la o competiție televizată, s-au îndrăgostit și relația lor a continuat și în afara platourilor de filmare. Au avut parte de o nuntă fastuoasă, foarte mediatizată și cu mulți invitați. Ei sunt acum fericiți, în curând vor deveni părinți și Brigitte nu ezită să vorbească public despre acest subiect. Cu toate acestea, viața ei nu a fost mereu roz. Înainte de Ilie Năstase, ea a mai fost căsătorită și supusă unor chinuri groaznice de către fostul ei soț.

Brigitte Sfăt, dezvăluiri șocante. A fost mutilată de fostul soț

Brigitte Sfăt a fost mereu o persoană sinceră și transparentă și nu s-a ferit să vorbească despre viața ei personală, chiar și despre cele mai grele și dureroase amintiri. Astfel, ea a făcut mărturisiri legate de fosta ei căsnicie cu un influent om de afaceri din Timișoara. Deși a avut parte de mai multe episoade de agresivitate, unul dintre ele a marcat-o foarte tare, ajungând într-o stare critică.

Din cauza faptului că a lăsat apa pornită și casa lor s-a inundat, Brigitte a fost la un pas de moarte. Fostul soț i-a aplicat o corecție atât de dură, încât a mutilat-o, având fisură pe craniu și un hematom pe splină. După această agresiune, vedeta a decis să plece definitiv din viața bărbatului pe care ajunsese să îl vadă ca pe un demon.

„Soţul meu mă bătea, într-o zi am crezut că mi-am văzut moartea cu ochii. Totul pentru că am uitat să închid apa. Şi ne-am inundat. M-a bătut atât de tare! Am fost atât de speriată, îl vedeam aproape ca un demon. Am ieşit din casă în pantaloni scurţi, am fugit aşa cum eram mutilată, cu fisură pe craniu, hematom pe splină. Am fugit şi m-am ascuns. A fost prima dată când m-a bătut atât de tare. Am lăsat totul şi am plecat.”, a declarat Brigitte.

A vrut mereu să plece

Ea a mai declarat că se temea foarte tare de soțul ei, dar nu îndrăznea să plece, iar prietenii săi nu aveau curaj să o ajute, bărbatul fiind foarte cunoscut și influent în Timișoara. Astfel, mult timp a acceptat batjocora sa și a apropiaților săi. În plus, nici familia ei nu a putut să o ajute, pentru că se temeau de acel om, iar mama sa avea și o vârstă înaintată, drept pentru care nu a vrut să o implice și să-i facă rău.

Viața ei s-a liniștit în prezent. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Pastramă, care o ajută mereu și o protejează. În plus, cei doi vor deveni părinți. Brigitte este, totuși, precaută, având în vedere că în trecut a suferit mult și a fost înșelată. Astfel, în toată casa a pus camere de supraveghere, pentru a se asigura că soțul ei nu face nicio greșeală.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

1 Comment

1 Comment

  1. DORINA

    2020-06-22T18:26:33+03:00 at 18:26

    Da ai umblat din barbat in barbat.Sunt prea buni copiii pe care ii ai.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top