Connect with us
Brigitte Sfăt, marcată pe viața după operația la plămâni

Vedete

Brigitte Sfăt, marcată pe viața după operația la plămâni

Pe data de 5 septembrie, Brigitte Sfăt a fost operată la o clinică privată din Viena, după ce a fost diagnosticată cu două tumori pulmonare. Deși starea sa este una bună, Brigitte Sfăt mai are nevoie de investigații amănunțite.

Într-un interviu acordat pentru Click, Brigitte Sfăt a povestit despre starea sa de săntate, dar și despre semnele care o vor marca pe viață.

„Acum sunt mai liniştită. Sunt un om nou din toate punctele de vedere. Am primit analizele, iar medicii mi-au spus că respectivele tumori sunt benigne, aşa că Dumnezeu a fost cu mine. În spitalul în care m-am operat, 78 la sută din pacienţi sunt diagnosticaţi cu tumori maligne, eu sunt o norocoasă. Chiar după mine urma să fie operat un copil, nu spun ce a fost în sufletul meu.”, a declarat Brigitte pentru Click.

Brigitte Sfăt a declarat că a ales să se opereze la o clinică din străinătate, în urma sfaturilor primite de la medicii din țară.

„Prima dată am fost la un prieten, care m-a programat la un ecograf bun. Mi s-a spus că am două formaţiuni tumorale şi să merg să mă vadă un oncolog. Am făcut mamografie, dar nu s-a văzut nimic din cauza implanturilor mamare. Mi-au ieşit vorbe atunci. Prietenii lui Ilie au spus că sunt o falsă şi că mă prefac că sunt bolnavă, doar ca să-l ţin pe Ilie lângă mine. Am mers la o altă clinică, aceeaşi unde mi s-a descoperit şi embolia, apoi am făcut RMN, iar medicii mi-au recomandat atunci să merg la un centru de diagonsticare internaţional. Au văzut tumorile, dar nu ştiau cât de periculoase sunt.”, a spus Brigitte.

Brigitte Sfăt va rămâne cu semne pe viață

Soția lui Ilie Năstase a povestit că va rămâne pe viață cu cicatricele operației.

„Până ieri (n.r. marţi) am stat bandajată. Încă nu am scos firele. Am rămas cu cicatrice. Am o tăietură mare, sub piept, măsoară 15 cm şi voi rămâne toată viaţa cu ea. Urmez un tratament hormonal, nu am voie să mă supăr, să fac efort.”, a mai spus Brigitte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top