Connect with us
Bucurie mare în familia Simonei Halep. Părinții ei vor deveni bunici

Vedete

Bucurie mare în familia Simonei Halep. Părinții ei vor deveni bunici

Bucurie imensă în familia Simonei Halep. De această dată nu succesul sportivei a fost motivul, deși toată lumea este fericită că a trecut pe locul 4 WTA, ci faptul că părinții ei vor deveni bunici.

Atât Simona Halep cât și întreaga sa familie sunt în culmea fericirii după ce anunțul că un nou membru va apărea în curând a fost făcut în urmă cu puțin timp.

Deși presa scrie că Simona Halep se iubește cu fiul lui Teia Sponte și a declarat în nenumărate rânduri că își dorește o familie cu copii, de data această felicitările se îndreaptă spre fratele sportivei. Acesta a anunțat că va deveni tătic. Anunțul l-a făcut Simona Halep pe pagina sa de Instagram.

Simona Halep și fratele ei sunt extrem de apropiați, chiar dacă acesta e mai mare cu patru ani ca sportiva.

În multe rânduri, Simona a declarat că vrea să se retragă în jurul vârstei de 30 de ani pentru a-și întemeia o familie și pentru a avea copii.

Simona Halep (n. 27 septembrie 1991, Constanța) este o jucătoare profesionistă de tenis din România, aflată în prezent pe locul 4 mondial. Halep a câștigat de-a lungul carierei 14 turnee WTA la simplu (șase în 2013, două în 2014, trei în 2015,trei în 2016), dintre care cele mai importante sunt turneele Premier Mandatory de la Indian Wells si Madrid.

Următoarele premii ca importanță sunt cele de categorie Premier de la Montreal, New Haven, Moscova, Doha, Dubai, dar și Turneul Campioanelor de la Sofia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top