Connect with us
Bucurie mare pentru Flavia Mihășan! Fosta asistentă de la Neatza, din nou însărcinată!

Vedete

Bucurie mare pentru Flavia Mihășan! Fosta asistentă de la Neatza, din nou însărcinată!

Flavia Mihășan, fost asistentă de le Neatza, este din nou însărcinată. Celebra dansatoare a ajuns deja în cel de-al doilea trimestru de sarcină și a mers la controalele necesare până acum. Ea a făcut anunțul în mod oficial pe contul său de Instagram, unde a publicat și o fotografie cu burtica, alături de băiețelul și iubitul ei.

Flavia Mihășan, mamă pentru a doua oară

Flavia Mihășan, fosta asistentă de la Neatza, este din nou însărcinată, după aproximativ un an și jumătate de la prima naștere. Ea a vorbit pentru prima dată despre această perioadă importantă din viața ei pentru Viva, pentru care a și pozat și și-a expus burtica de proaspătă mămică.

În această dimineață, ea a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie în care și-a etalat burtica, alături de fiul ei și de Marius Moldovan, logodnicul ei. Ea este foarte entuziasmată să se afle din nou în rolul de viitoare mamă și abia așteaptă ca familia lor să se mărească. Urările de bine din partea fanilor nu au ezitat să apară la scurt timp după publicarea pozei de familie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Flavia Mihasan (@flavia_mihasan)

Frumoasa Flavia Mihășan a renunțat de tot la aparițiile ei sexy de când a adus pe lume primul copil și a devenit femeie în adevăratul sens al cuvântului. Celebra asistentă TV de la Neatza a devenit mamă pentru prima data în luna iunie 2019, aducând pe lume un băiețel.

Flavia a declarat pentru Viva că cea de-a doua sarcină a fost programată, explicând că ea și logodnicul ei au vrut ca diferența dintre copii să fie una mică, motiv pentru care au decis să devină din nou părinți.

„Da, exact  ăsta  a  fost  planul. Ne-am dorit ca între copiii noștri să nu fie o diferență mai mare de doi ani, așa că suntem într-adevăr norocoși că s-a întâmplat cum am vrut. Atât eu, cât și Marius avem frați, suntem foarte apropiați de ei și am vrut ca și Carol să-și iubească frățiorul sau surioara, iar el să fie iubit la rândul lui de un frățior sau o surioară.”, a declarat Flavia.

Fosta asistentă a mărturisit că a mers deja la prima morfologie, iar medicii au anunțat-o că bebelușul pe care îl poartă în pântece este sănătos. Sarcina se află deja în al doilea trimestru, iar dansatoarea a trecut deja de perioada cu stările specifice unei gravide. Spre deosebire de prima sarcină, ea ar fi avut stări de greață, insomnii, senzație mare de foame, însă nu poate spune că este o sarcină grea, mai ales că este foarte activă, datorită fiului său care o ține mereu în priză.

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top