Connect with us
Cabral Ibacka a scris o postare pe blogul său în care își exprimă sentimentele cu privire la situația României.

Vedete

Cabral Ibacka: „Combinatorii banilor pe care-i plătim la stat nu merită să iasă din pușcării”

Cabral Ibacka a scris o postare pe blogul său în care vorbește despre situația României. Prezentatorul tv spune că nu se implică în politică, dar „de data asta nu mai putem sta cu mâinile în sân”.

Cabral Ibacka, postare emoționantă pe blog

„(…) Am pus pe Facebook un mesaj simplu, ”Hai afară, la zăpadă!”, am oprit acasă să mănânc rapid ceva și-am plecat.

M-a sunat mama. Îndoită de mesajul meu, deloc convinsă că ce fac este bine …

<– Mamă, ce înseamnă ”Hai afară, la zăpadă!”?

– Înseamnă că ajunge, mamă. Știi că nu mă implic în politică, știi că n-am partide sau oameni politici pe care să-i sprijin. Știi că am pierdut bani pentru că am refuzat de fiecare dată să prezint evenimente pentru campanii electorale, deși m-au tot invitat. Știi că merg la vot, dar că nu-mi urlu convingerile. De data asta nu putem sta cu mâinile în sân. Și asta nu-i pentru Iohannis, nu-i pentru USR, PNL sau alții asemenea lor… știi că privesc cu ochi critici și nu mă arunc cu capul înainte. Și nu mă duc în piață să înjur, mamă, asta aș putea face și de-acasă.

Nu-mi place să citesc toate #%$&@-le pe panouri, dar dacă așa simt oamenii… nu mă bag. Dar nu-ți face griji, eu n-o să înjur. Și fac asta pentru noi, pentru noi toți. Pentru fiică-mea, pentru mine, pentru tine.

Combinatorii banilor pe care-i plătim la stat nu merită să iasă din pușcării. Și, dacă mă întrebi, cel care a furat o găină pentru că-i mureau copiii de foame… poate că merită să iasă mai repede. Dar ei, hoții din politică… nu.

Hoția lor înseamnă prieteni morți prin spitale, frați morți pe șosele, mame moarte înainte-vreme la cozi interminabile… așa arată hoția lor. Am fost în piață din prima zi. M-am întâlnit cu mulți prieteni. Ne salutam încruntați, ne strângeam mâinile, ne luam în brațe și-apoi ne întorceam cu hotărâre spre clădirea Guvernului. Nu pentru Iohannis. Nu pentru un partid sau altul. Pentru că nu fac politică.

În noaptea asta mă întorc acasă după două zile în care am fost departe de țară. Sper să se facă liniște curând și să ne vedem de treburile noastre. Și sper ca și ei să-și vadă de treaba noastră, că au votul popular de partea lor.

Să-și facă treaba, să ducă la îndeplinire toate promisiunile, sa facă ce-au promis că fac. Și-apoi să ne vedem în piață cu toții, să aplaudăm toate lucrurile bune care vor fi fost făcute.

Până atunci, mamă … mă îmbrac gros.>”, a scris Cabral.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top