Cabral, postare emotionanta pe blog: „As vrea sa vorbim despre timpuri mai bune”

29.02.2016
Cabral, postare emotionanta pe blog: „As vrea sa vorbim despre timpuri mai bune”

„Am un prieten psiholog. Imi spunea amarat ca suntem un popor de depresivi. Sigur, depresia afecteaza oameni de pretutindeni. Doar ca, spunea el, parca de noi se lipeste mult mai usor.

Mai rau… noi si scapam mult mai greu de ea. Si ca sa fie povestea completa… nici nu vrem sa o acceptam ca pe o problema reala.

El s-a lasat de meserie. I s-a sinucis unul dintre pacienti si nu reuseste sa treaca peste asta. Sigur, povestea e mai complicata dar nu despre asta vreau sa vorbim acum…

As vrea sa vorbim putin despre timpuri mai bune. Timpurile cand oamenii vorbeau intre ei.Vremurile cand comunicam si ne spuneam lucruri. Sigur, eram mai saraci, mai putin concurentiali, mai putin orientati catre bani.

Dar atunci vorbeam intre noi, atunci ne interesa de cel de langa noi. Acum ne intereseaza doar cat sa nu ne ia branza de sub nas. Ne-am insingurat. Ne-am izolat pe insule private ocupate de cate un singur individ.

Suflete solitare si inchise, ne scufundam incet in depresia de a fi singuri… dar inconjurati de oameni. Vor veni si timpuri mai bune? Momente in care sa ne privim din nou in ochi, sa ne vorbim deschis, sa ne tinem de maini si sa nu ne ascundem?”, se arata in postarea lui Cabral, intitulata „Timpuri mai bune”.

foto:cinemagia.ro