Connect with us
Călin Goia, solistul trupei Voltaj, a devenit tată pentru a treia oară. Soția sa a născut în mare secret, în urmă cu trei luni, o fetiță.

Vedete

Călin Goia a devenit din nou tată! Soția sa a născut în mare secret

Călin Goia, solistul trupei Voltaj, a devenit tată pentru a treia oară. Cântărețul și soția sa, Andreea, au păstrat secret acest lucru, ea aducând-o pe lume pe mezina familiei în urmă cu trei luni.

Călin Goia a mărturisit de ce nu a vrut să facă anunțul până acum. “Sotia mea a nascut in urma cu trei luni, dar am preferat sa nu fac mare tam-tam din acest eveniment, care este unul foarte important pentru viata noastra privata! Am o fetita frumoasa, Maruca, si, va spun sincer, sunt extrem de fericit! Eu si Andreea ne-am dorit din tot sufletul o fiica, mai ales ca mai avem doi baieti, Tudor si Petru, care sunt deja la scoala. E minunat ce ni se intampla si sper ca totul sa mearga la fel de bine in familia noastra si de acum inainte”, a declarat Goia, pentru wowbiz.ro.

Citește și: Bianca Drăgușanu le-a închis gura celor care au spus că nu a născut. Ce dovadă a arătat în direct

Citește și: Ce spune luna in care te-ai nascut despre cum faci sex

Fiica lui Călin Goia a fost botezată, tot în mare secret, în luna septembrie, la o biserică din Cluj-Napoca. Petrecerea a fost ținută la un restaurant luxos din municipiu.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top