Connect with us
Când va fi înmormântată Draga Olteanu. Cum arată locul de veci

Vedete

Când va fi înmormântată Draga Olteanu. Cum arată locul de veci

Draga Olteanu Matei a murit noaptea trecută, la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași . Ea se afla acolo de câteva zile, după ce fusese transferată în stare gravă de la Spitalul din Piatra Neamț. Starea ei de sănătate devenise una extrem de gravă, din cauza unei hemoragii digestive superioare. Deși medicii au reușit să oprească hemoragia și au făcut toate eforturile posibile, Draga a pierdut lupta cu viața. Află când va fi înmormântată regretata artistă și unde este locul de veci al acesteia.

Draga Olteanu va fi înmormânată alături de soțul ei

Draga Olteanu a murit la 87 de ani, după câteva zile de chinuri groaznice. Hemoragia provocată de un tratament pe care îl urma a răpus-o, deși medicii au făcut tot posibilul pentru a o salva. Regretata actriță avea mai multe complicații, iar ultimul episod a răpus-o.

Medicii au fost de la început foarte rezervați în privința stării sale de sănătate și nu îi dădeau prea multe șanse de supraviețuire. Ea era foarte slăbită după acest eveniment tragic și necesita menținerea funcțiilor vitale. Din păcate, actrița nu a mai rezistat.

Draga Olteanu va fi înmormântată duminică în Cimitirul „Eternitatea” din Piatra Neamţ. Ana Monda, o apropiată a regretatei actriţe, a declarat că sicriul cu trupul neînsufleţit va fi adus joi de la Iaşi şi va fi depus la Cinematograful „Mon Amour” din Piatra Neamţ, unde toţi cei care vor dori pot veni să îşi ia rămas bun de la Draga Olteanu. Duminică va fi oficiată o slujbă religioasă la Biserica „Sf. Ioan Domnesc”, situată pe platoul de la Curtea Domnească.

Draga va fi înmormântată alături de soțul ei, regretatul medic Ion Matei. Cei doi au avut un mariaj perfect, care a durat 44 de ani. Așa cum și-au dorit, moartea a fost cea care i-a despărțit, însă mult prea devreme. Draga Olteanu a suferit enorm după pierderea marii sale iubiri și mărturisea că niciodată nu se va vindeca din cauza acestui eveniment și că ar fi preferat să plece și ea din această lume alături de Ion.

„Sunt supărată. Supărarea asta nu va trece niciodată. O sa moară odată cu mine. Vă spun sincer că aș fi preferat să mor și eu odată cu el. Dacă există o mare dragoste, cum am trăit eu, ți se pare că nimic nu mai are rost. 44 de ani am fost foarte fericiți. Nu a existat niciun secret al longevității.”, declara Draga.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top