Connect with us
Cântăreața Adele, implicată în despărțirea dintre Brad Pitt și Angelina Jolie

Vedete

Cântăreața Adele, implicată în despărțirea dintre Brad Pitt și Angelina Jolie

Cântăreaţa britanică Adele a dedicat cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt întregul concert pe care l-a susţinut, marţi seară, la Madison Square Garden din New York, şi a declarat în faţa spectatorilor că ziua de marţi reprezintă ”sfârşitul unei ere”, informează site-ul revistei People, potrivit news.ro.

Artista britanică a susţinut marţi seară al doilea concert dintr-o serie de şase show-uri pe care le are programate la Madison Square Garden din New York. Ea a anunţat de pe scenă că dedică acel concert cuplului format din actorii Angelina Jolie şi Brad Pitt, care şi-au anunţat despărţirea în cursul zilei de marţi.

După ce interpretase doar două piese, Adele le-a spus spectactorilor că ar vrea să vorbească despre ”elefantul din cameră” şi că vestea despre divorţul celebrului cuplu de la Hollywood marchează ”sfârşitul unei ere”, potrivit unui fan care a publicat mesajul artistei pe contul său de Twitter, scrie news.ro.

adele-si-brangelina

Promiţând spectatorilor ”două ore de o tristeţe mizerabilă”, aşa cum s-a exprimat chiar ea, Adele, o artistă al cărei album ”21”, lansat în 2011, vorbeşte în cea mai mare parte despre despărţiri, relaţii amoroase eşuate şi durerea resimţită după dispariţia iubirii, i-a condus pe spectatori ”într-o terapie de grup cauzată de despărţirea cuplului Brangelina”.

”În pofida acestui fapt, vor exista totuşi şi nişte cântece pe aici”, a adăugat, glumind, artista britanică.

Angelina Jolie, în vârstă de 41 de ani, şi Brad Pitt, în vârstă de 52 de ani, s-au despărţit oficial pe 15 septembrie. Vedeta americană a depus actele la un tribunal din Los Angeles, luni, după doi ani de căsnicie cu Brad Pitt şi o relaţie de 12 ani cu starul hollywoodian.

Angelina Jolie a invocat motivul clasic al ”diferenţelor ireconciliabile”. Ea a cerut instanţei să îi acorde custodia fizică asupra celor şase copii ai cuplului – Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne şi Knox -, cu o clauză ce îi asigură actorului Brad Pitt doar dreptul de a putea să îşi viziteze copiii.

Actriţa nu a solicitat pensie alimentară pentru ea, nici pensie de întreţinere a copiilor.

Cei doi actori americani, alintaţi de presa internaţională cu apelativul ”Brangelina”, au alcătuit unul dintre cele mai mediatizare cupluri de la Hollywood, datorită frumuseţii lor fizice, filmelor de succes în care au jucat şi activismului lor social.

Relaţia lor a fost relatată pe larg în tabloidele din lumea întreagă, în articole care se concentrau adeseori pe rolul pe care Angelina Jolie l-ar fi jucat în destrămarea căsniciei dintre Brad Pitt şi Jennifer Aniston.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top