Connect with us
Cântăreața Brândușa Covalciuc a primit o veste cumplită: "Nu știu ce îmi aduce ziua de mâine"

Vedete

Cântăreața Brândușa Covalciuc a primit o veste cumplită: „Nu știu ce îmi aduce ziua de mâine”

Brândușa Covalciuc, îndrăgita cântăreață de muzică populară, trăiește în fiecare zi cu teama că își va pierde soțul. În urmă cu doi ani, acesta a fost diagnosticat cu ciroză, însă în ultima perioada starea sa de sănătate nu este deloc una bună.

Cu lacrimi în ochi, artista a povestit despre starea de sănătate a soțului ei.

„Nu se simte foarte bine. Am avut o vară foarte grea, pentru că a fost operat de 2 ori de hernie ombilicală. Ultima oară am zis că îl pierd. L-au operat la urgenţă la 12 noaptea şi mi-au zis să mă pregătesc de ce e mai greu”, a mărturist Brânduşa Covalciuc, astăzi, într-o emisiune de telviziune.

Brândușa Covalciuc a declarat emoționată că se roagă în fiecare seară ca soțul ei să fie bine.

„Nu ştiu ce îmi aduce ziua de mâine. Mă rog seara ca ziua de mâine să nu fie mai rea decât cea de azi. Nu-i uşor să vezi un om frumos că se străduieşte să fie la fel. El vrea să muncească”, a spus cu lacrimi în ochi Brânduşa Covalciuc, în cadrul unei emisiuni tv.

Cine este Brândușa Covalciuc

Brândușa Covalciuc s-a născut la 1 martie 1964, la Dorohoi. Interpreta Brandusa Covalciul Ciobanu a absolvit Scoala generala nr. 2 din localitate unde i-a si fost descoperit talentul de profesoara sa Prodan care a trimis-o ulterior la festivalul ,,Pe fir de balada”, la Târgu Jiu, unde a primit „Marele premiu”.

Într-un interviu acordat pentru adevarul.ro, de ce a ales să cânte muzică populară.

„Pentru că acest gen de muzică mă reprezintă. Îmi place să interpretez piese noi şi vechi din folclorul românesc şi să aduc bucurie publicului. Mai cânt şi muzică de petrecere, dar folclorul este marea mea dragoste.”, a declarat artista.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top