Connect with us
Cântărețul care se iubește cu o puștoaică, detalii șocante despre relația lor

Vedete

Cântărețul care se iubește cu o puștoaică, detalii șocante despre relația lor

Marinel Ciulin este un celebru artist din zona Gorjului și are 52 de ani. Însă, iubita sa are doar 17 ani. Mai mult decât atât, cei doi așteaptă un copil împreună. Pentru că a rămas însărcinată, adolescenta a renunțat la școală. Cei doi au acordat un interviu pentru wowbiz și au vorbit despre relația lor.

„La început a fost doar pe plan profesional ceva între noi. Ne-am cunoscut la niște repetiții, la fratele meu”, a povestit artistul.

„La început am fost prieteni”, a spus și Valentina.

„Nu a fost dragoste la prima vedere! Muzica ne-a legat! Nu mi-a plăcut, nu cânta prea bine când am cunoscut-o! I-am lăsat un comentariu pe Facebook, ei i-a plăcut și am intrat în vorbă”, a mai spus Marinel pentru WOWbiz. „O priveam ca pe copilul meu, mi-a povestit viața ei. La început am compătimit-o, știam ce înseamnă să ai copii”, a precizat bărbatul.

Pana la 5 ani, Valentina a fost într-un centru de plasament.

„Nu am simțit iubirea de părinți. Au fost mai reci! N-au avut o reacție prea bună, nu mai vorbim deloc! Nu ne mai vorbim de vreo 5 luni. Tata mi-a spus să fac avort! Dacă păstrez copilul, să mă mut la bărbatul meu, să îmi fac casa mea”, a povestit adolescenta.

„Ce m-a atras la el e că e sincer, iubitor, înțelegător! Mi-au placut mult ochii”, a precizat Valentina. „E o fată simplă, modestă. În ochii ei vedeam că are nevoie de ajutor. Avea nevoie de un sprijin moral, nu financiar. Îi lipsea dragostea! Mi-au plăcut ochii ei”, a mai declarat artistul în vârstă de 52 de ani.

Valentina a renuntat la scoala când a rămas însărcinată. „Am 10 clase. Am renuntat pentru ca nu pot sta in galagie din cauza sarcinii. Ma durea si spatele. Nu imi pare rau! Pot sa fac seral, nu e niciodata prea tarziu sa recuperez cu scoala”, a explicat ea.

„Nu vreau sa o chinui si sa o trimit la scoala”, a spus si viitorul ei sot.

La 52 de ani, Marinel va fi tată din nou. Are deja trei copii, toți mai în vârstă decât actuala sa iubită.

„Am lasat insarcinata o minora! Ok! Cunosc si eu legile, am citit si eu! Nu mi-a fost teama de lege ca am facut sex cu o minora. Eu stiu ca pot sa fac copii. As mai vrea inca un copil cu ea, normal”, a explicat el. Barbatul nu este inca divortat. „Vreau sa il bag acum. Poate luna viitoare. Divortul costa niste bani. Sotia nu a reactionat in niciun fel, pe ea cred ca o amuza. Sau poate o intristeaza. E problema ei. Pe Valentina o iubesc foarte mult. O ajut, o invat sa gateasca, nu e nicio problema”.

„Nu am mai fost cu multi barbati. Am mai avut 2-3 barbati, nu am fost eu cu relatiile”, a spus ea. „Am avut niste retineri! Ca orice barbat… Relatia noastra a luat amploare! Am dat o declaratie ca raspund pentru ea. Sunt tutorele ei, sta la mine, e monitorizata, suntem vizitati o data la doua luni de la cineva de la primarie. M-am gandit ca e cam mica, dar daca ea nu a avut nicio retinere…”, a precizat el.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top