Connect with us
Cântăreţul John Mayer îşi caută sufletul-pereche pe internet

Vedete

Cântăreţul John Mayer îşi caută sufletul-pereche pe internet

Cântăreţul american John Mayer îşi caută viitoarea iubită pe internet, folosind o aplicaţie pentru dispozitive mobile, Raya, care, deşi are un specific exclusivist, adresându-se doar elitelor, funcţionează la fel ca oricare alt site dedicat întâlnirilor între adulţi, informează presa din Statele Unite, citată de contactmusic.com.

John Mayer s-a despărţit de cântăreaţa Katy Perry anul trecut, după o relaţie ce a început în 2012 şi a fost marcată de numeroase împăcări şi despărţiri. De aproape un an, Katy Perry are o relaţie cu actorul britanic Orlando Bloom, iar John Mayer a decis să apeleze la ajutorul tehnologiei moderne pentru a-şi găsi o nouă iubită.

Potrivit tabloidului Us Weekly, cântăreţul, în vârstă de 38 de ani, şi-a creat un cont pe Raya, o aplicaţie de întâlniri între adulţi, dedicată elitelor din showbiz. Calitatea de membru pe această reţea trebuie să fie aprobată în prealabil de un comitet anonim.

”Profilul lui include un slide-show cu fotografiile sale care synt derulate pe fondul unui cântec al lui Neil Young”, a dezvăluit o sursă.

John Mayer nu este singura vedetă care foloseşte aplicaţia Raya pentru a-şi găsi sufletul pereche. Actorii Jeremy Piven şi Matthew Perry sunt şi ei membri pe această reţea exclusivistă. Actriţa şi prezentatoarea TV Chelsea Handler o utilizează la rândul ei.

Vestea despre faptul că John Mayer foloseşte aplicaţia Raya a apărut în presa americană la trei luni după ce starul a dezvăluit în emisiunea ”America’s Watch What Happens” că se simte pregătit pentru o nouă relaţie.

De-a lungul anilor, John Mayer a avut relaţii cu multe femei celebre, precum Taylor Swift, Jennifer Aniston, Jessica Simpson, Jennifer Love Hewitt şi Minka Kelly.

John Clayton Mayer, născut pe 16 octombrie 1977 în oraşul Bridgeport din statul Connecticut, este un cântăreţ, chitarist şi producător muzical american. Inspirat de muzica blues, în special de albumele idolului său Stevie Ray Vaughan, John Mayer a devenit cunoscut în 1999 graţie unor piese precum ”No Such Thing” şi ”Your Body Is a Wonderland”. După ce muzica lui a căpătat şi accente pop şi rock, în 2003, a câştigat premiul Grammy la categoria ”cel mai bun interpret pop”, iar începând din 2005, stilul său muzical încorporează şi influenţe country. Considerat unul dintre cei mai talentaţi muzicieni americani ai generaţiei sale, John Mayer a lansat şase albume de studio, care s-au vândut în peste 20 de milioane de copii pe plan mondial şi care i-au adus artistului american şapte premii Grammy.

Continue Reading
You may also like...

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top