Connect with us
Carla's Dreams

Vedete

Carla’s Dreams a oprit un concert după ce un manelist a aruncat cu bani în solist

Solistul grupului Carla’s Dreams a oprit brusc un concert pe care îl susţinea în Târgovişte, vineri seară, după ce un spectator s-a apropiat de scenă şi a aruncat bani spre artist.

Artistul a luat banii spectatorului şi i-a aruncat înapoi, după care s-a întors şi a ieşit din scenă, spunând: ”Vă mulţumim mult!” şi stârnind nedumerire în rândul spectatorilor, după cum reiese dintr-o înregistrare video publicată pe YouTube.

Reprezentanţii restaurantului Belvedere Studio, unde a fost organizat concertul, au transmis, sâmbătă, pe Facebook, că membrii formaţiei au promis că vor reveni în cel mai scurt timp posibil şi biletele rămân valabile, iar banii pot fi returnaţi.

”Din păcate, Visele Carlei nu au putut fi destăinuite încă, live, în Târgovişte. Deşi acest eveniment a fost aşteptat cu sufletul la gură, comportamentul de nuntaş al unui participant a făcut ca spectacolul să fie întrerupt şi reprogramat. Trebuie să înţelegem că acest grup este unul care se adresează tuturor, dar componenţii lui nu sunt lăutari sau manelişti”, au mai scris reprezentanţii Belvedere Studio.

Ei au adăugat că decizia interpretului de a opri concertul a fost destul de dură.

”Văzând unele filmări, considerăm că şi decizia interpretului a fost destul de dură. Membrii formaţiei au promis că vor reveni la Belvedere Studio în cel mai scurt timp posibil şi biletele rămân valabile. Cei care doresc returnarea banilor sunt rugaţi să apeleze numărul de telefon de pe pagină. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă cerem scuze pentru orice neplăcere cauzată”, au mai scris reprezentanţii restaurantului.

Proiectul muzical Carla’s Dreams a început în anul 2012, în Republica Moldova. Trupa este un grup anonim de solişti şi compozitori care interpretează melodii în limbile română, rusă şi engleză. Înfiinţată în oraşul Chişinău, trupa Carla’s Dreams combină mai multe stiluri muzicale, inclusiv hip-hop, jazz, rock şi pop.

Până în prezent, formaţia a lansat două albume, ”Hobson’s Choice”, în anul 2012, şi ” DA. NU. NA.”, în anul 2014.

În martie 2013, trupa a realizat un videoclip la piesa ”P.O.H.U.I”, în colaborare cu interpreta Inna. Grupul a avut mare succes în ultimele luni cu single-ul ”Sub pielea mea”, difuzat intens de posturile de radio şi de televiziunile muzicale.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top