Connect with us
Clarvăzătoarea Carmen Harra a postat un mesaj de condoleanțe, după decesul unui reputat jurnalist BBC de care era foarte apropiată.

Vedete

Carmen Harra, previziuni sumbre pentru sfârșitul lui 2018. La ce să ne așteptăm

Carmen Harra face noi previziuni pentru finalul anului 2019. Prezicătoarea anunță un final de an dezastruos. Ce se va înâmpla.

Carmen Harra nu are vești tocmai bune pentru 2019. După moartea Regelui Mihai, previziune care a șocat o lume întreagă, Carmen Harra continuă seria dezvăluirilor șocante.

Astfel, celebra prezicătoare susține că vom parte și de evenimente care ne vor marca.

Într-o intervenție la un post de televiziune, Carmen Harra a spus că în anul 2019 vom avea parte de pierderi dureroase.

Important de adus în evidență este sfârșitul anului, atunci când, potrivit lui Carmen Harra, vom avea parte de o criză economică neașteptată.

Carmen Harra susține că vom avea parte totuși de un an liniștit

„Anul 2019 e mult mai liniștit decât 2018. Vor fi două sau trei persoane foarte importante care vor dispărea din permietru și din nefericire este extrem de dureros pentru că nu se mai nasc oamenii ca ei, nu vor mai fi oameni de asemenea calibru.

În 2018 va veni o criză economică. Să ne așteptăm la ea la sfârșitul anului și va fi o criză bruscă și foarte puternică și este consecința faptului că se produc aceste rupturi din punct de vedere politic.”, a relatat Carmen Harra.

Carmen Harra, pe numele ei adevărat Carmen Mureşan, s-a născut în Bistriţa, dar din anul 1983 este stabilită în America.

Este doctor în psihologie si deţine un cabinet de terapie alternativă. Este deseori invitată în emisiuni, face preziceri despre celebritati şi evenimente şi sustine că poate vorbi cu spiritele.

Citește și Primele imagini cu Carmen Harra şi bărbatul din viaţa ei. Totul a ieşit la iveală

Carmen Harra l-a ţinut bine ascuns până acum. Însă, acum au apărut primele imagini cu celebra clarvăzătoare şi bărbatul din viaţa ei.

Dacă la începutul anului, Carmen Harra se arăta curioasă dacă avea să întâlnească şi ea vreun bărbat care să-i aline singurătatea.

Acum iată că au apărut şi primele imagini cu celebra clarvăzătoare şi omul din viaţa ei.

Primele imagini cu Carmen Harra şi bărbatul din viaţa ei au fost surprinse în Miami, scrie cancan.ro

Cei doi au ieşit împreună în public

Cei doi au ieşi la un restaurant, unde au petrecut o seară minunată. Au râs, au dansat, iar gesturile dintre ei trădau familiaritatea, semn că se cunosc destul de bine.

La începutul acestei luni, Maria Ghiorghiu îi spunea lui Carmen Harra că se va recăsători.

3 Comments

3 Comments

 1. GABRIELA

  2018-02-20T08:58:51+02:00 at 8:58

  cine e aceasta mincinoasa? chiar are credibilitate?

 2. katanga

  2018-02-19T18:18:14+02:00 at 18:18

  Carmenuta Gara Gara care i-o swgea lu’ Adrian Paunescu era poreclita Gara Gargara pentru ca obisnuia, dupa prestatie, sa faca gargara cu copii cruzi. Era numaru’ ei de baza.

 3. Georgian hangului

  2018-02-19T17:04:29+02:00 at 17:04

  Carmen Harra umbla cu minciunica așa mi se pare

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top