Connect with us
Carmen Șerban pleacă din țară. Cântăreața renunță definitiv la România

Vedete

Carmen Șerban pleacă din țară. Cântăreața renunță definitiv la România

Carmen Șerban este una dintre cele mai cunoscute artiste din România care, de ceva timp, nu a mai apărut în spațiul public și a fost ceva mai retrasă, focusându-se doar pe carieră și viața personală. Deși are succes în România, cântăreața vrea să facă ceva schimbări, motiv pentru care vrea să se mute definitiv din țară și deja a ales și locația unde își va petrece timpul.

Carmen Șerban se mută în Anglia

Carmen Șerban a mărturisit la Antena Stars că vrea să se mute din țară. Mai exact, ea vrea să plece definitiv în Anglia, decizia fiind luată de mai mulți ani. Artista a tot amânat plecarea pentru că nu voia să-și lase tatăl singur, deoarece acesta era extrem de bolnav și avea nevoie de ajutor permanent. Din nefericire, acesta s-a stins din viață.

”Decizia este luată de mai mulți ani. Nu sunt sigură că o să mă adaptez, dar voi face pasul. Cu ani în urmă am vrut să mă mut, dar nu am plecat din cauză că tatăl meu era foarte bolnav și voiam să fiu cât mai aproape de el.”, a mărturisit Carmen Șerban.

Carmen se teme că se va adapta cu greu, dar are încredere că va reuși să facă față acestei provocări. Artista a realizat că este mult mai respectată de oamenii de acolo și chiar se simte mai în siguranță. Nu se va lăsa niciodată de cântat, nici nu se pune problema de asta.

Carmen deja a început demersurile pentru a-și achiziționa o locuință în Marea Britanie. Ea a scos la vânzarea apartamentul din Pipera, pe care crede că va primi 170.000 de euro, bani cu care va termina casa din Anglia.

Artista mai deține un apartament în Capitală și o casă la Timișoara, motiv pentru care a decis să renunțe le locuința din Pipera, pentru a investi acești bani în visul ei din Anglia.

”Am realizat că mă simt mai respectată acolo. M-am simțit mai în siguranță acolo. Nu mă las de cântat, eu oricum nu cânt doar în România, eu cânt în toată lumea. Am făcut demersurile să-mi cumpăr o locuință acolo. Am scos apartamentul din Pipera la vânzare pentru că mai am unul, am și o casă la Timișoara și nu am ce să fac cu atâtea, vreau să investesc acolo, să-mi cumpăr acolo.”, a spus Carmen Șerban.

Artista este nemulțumită de ce se întâmplă în țară, mai ales de restricțiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus. În plus, își dorește să muncească mai mult, pentru a avea tot ce își dorește.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Carmen Șerban pleacă din țară. Cântăreața renunță definitiv la România - RomaniaTaraMea.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top