Connect with us
Carmen Șerban trece prin momente grele! Artista s-a despărțit de iubit

Vedete

Carmen Șerban trece prin momente grele! Artista s-a despărțit de iubit

Carmen Șerban trece printr-o perioadă maipuțin bună după ce s-a despărțit de iubitul său, cu care avea o relație de mai mult timp. Bărbatul făcea parte din formația artistei, dar cântăreața spune că va continua să cânte.

„O să îmi produc materialele care îmi aparţin. Am terminat o şcoală de televiziune cu notă maximă. Mi-a plăcut dintotdeauna. Am fost o Toma necredincioasă. A fost ce a fost, nu vreau să discut despre asta. A fost sigurul cu care m-am afişat la TV pentru că cerea meseria”, a declarat Carmen Şerban la Antena Stars.

Carmen Șerban a scăpat de kilogramele în plus

Despărțirea vine după ce artista chiar era într-o formă de zile mari. Ea reușise să dea jos kilogramele în plus și a ajuns la silueta pe care și-o dorea.

”Am slăbit câteva kilograme, că arăt mai bine decât la TV, nu știu câte kilograme, că nu m-am mai cântărit de anul trecut. Până la ora 12 nu mănânc decât o felie de pâine. Am scăzut două măsuri la curea. Am trecut cu bine de Paște, mi-am făcut niște sărmăluțe din carne de pui și am fiert un ciolan afumat, au venit prietenii mei și am sărbătorit. În prima zi de Paște am mâncat cremwurști și un ou fiert.

Am gustat o bucățică de pască, nu am mâncat deloc cozonac, ciorba de miel fără cărniță. La post, am mâncat din oră în oră. Mi-am făcut sucuri din spanac, inclusiv din dovlecel. Te hrănesc pur și simplu. Când mi-a fost poftă de dulce, am prăjit o felie de pâine și am pus dulceață de căpșuni. Aș vrea să mai dau încă două găuri de curea. Se pare că sunt mult mai bine și mă bucur că ați observat și voi”, a spus recent Carmen Șerban la Antena Stars.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top